Definitivno: Haos u Rimu, Đoković igra sutra!

Kiša koja pada tokom čitavog dana, potpuno je poremetila planove organizatora mastersa u Rimu. Novak definitivno NEĆE igrati u sredu.

Tenis 15.05.2019 | 20:38
Definitivno: Haos u Rimu, Đoković igra sutra!
Novak Đoković je prošle godine baš u Rimu najavio povratak u nekadašnju formu, nakon što je prvih meseci 2018. kuburio posle duge pauze i gubio mečeve od tenisera koji nekada nisu mogli ni da sanjaju o tome.

U polufinalu je posle dobre borbe izgubio od Rafaela Nadala (6:7, 3:6), ali ovog puta jeosvajanjem mastersa u Madridu napravio odličan zalet za jedan od svojih omiljenih turnira, na kome treba da potvrdi da je spreman za najveće izazove, koji će od 26. maja uslediti na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Na rimskom mastersu nastupaju svi najbolji teniseri(Aleksander Zverev je već ispao), tako da će Novak sigurno imati nekoliko jakih testova, zavisno od toga koliko daleko dogura.

Prvi meč, u okviru drugog kola, trebalo je da igra u sredu uveče protiv Kanađanina Denisa Šapovalova, ali neće, jer je taj meč pomeren za četvrtak.

Organizatori su prvobitno saopštili da Srbin i Kanađanin neće izaći na Centralni teren pre 19.30 časova, potom je sve poremetila kiša, da bi oko 18 časova na zvaničnom sajtu takmičenja bilo saopšteno da će ipak zaigrati oko 19.30.

To se, ipak, nije dogodilo, već je usledilo zvanično saopštenje da je kompletan popodnevni i večernji program odložen za dan.

Đoković i Šapovalov sastali su se samo jednom, zimus na Australijan openu, kada je bilo 6:3, 6:4, 4:6, 6:0.

S obzirom na eliminaciju Lasla Đerea u utorak uveče, Novak je ostao jedini predstavnik Srbije u "večnom gradu".

Treći nosilac Rodžer Federer trebalo je da već u 11 časova igra protiv Portugalca Souse, a drugi favorit Rafael Nadal posle njega da odmeri snage sa Žeremijem Šardijem.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

U straha su velike oci

16.05.2019 04:02

Ne brini ti nista Novace,oni su svi levati za tebe!!!!

ODGOVORITE