Дефинитивно: Хаос у Риму, Ђоковић игра сутра!

Киша која пада током читавог дана, потпуно је пореметила планове организатора мастерса у Риму. Новак дефинитивно НЕЋЕ играти у среду.

Тенис 15.05.2019 | 20:38
Дефинитивно: Хаос у Риму, Ђоковић игра сутра!
Новак Ђоковић је прошле године баш у Риму најавио повратак у некадашњу форму, након што је првих месеци 2018. кубурио после дуге паузе и губио мечеве од тенисера који некада нису могли ни да сањају о томе.

У полуфиналу је после добре борбе изгубио од Рафаела Надала (6:7, 3:6), али овог пута јеосвајањем мастерса у Мадриду направио одличан залет за један од својих омиљених турнира, на коме треба да потврди да је спреман за највеће изазове, који ће од 26. маја уследити на Отвореном првенству Француске.

На римском мастерсу наступају сви најбољи тенисери(Александер Зверев је већ испао), тако да ће Новак сигурно имати неколико јаких тестова, зависно од тога колико далеко догура.

Први меч, у оквиру другог кола, требало је да игра у среду увече против Канађанина Дениса Шаповалова, али неће, јер је тај меч померен за четвртак.

Организатори су првобитно саопштили да Србин и Канађанин неће изаћи на Централни терен пре 19.30 часова, потом је све пореметила киша, да би око 18 часова на званичном сајту такмичења било саопштено да ће ипак заиграти око 19.30.

То се, ипак, није догодило, већ је уследило званично саопштење да је комплетан поподневни и вечерњи програм одложен за дан.

Ђоковић и Шаповалов састали су се само једном, зимус на Аустралијан опену, када је било 6:3, 6:4, 4:6, 6:0.

С обзиром на елиминацију Ласла Ђереа у уторак увече, Новак је остао једини представник Србије у "вечном граду".

Трећи носилац Роџер Федерер требало је да већ у 11 часова игра против Португалца Соусе, а други фаворит Рафаел Надал после њега да одмери снаге са Жеремијем Шардијем.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

У страха су велике оци

16.05.2019 04:02

Не брини ти ниста Новаце,они су сви левати за тебе!!!!

ОДГОВОРИТЕ