Poslije napada evakuisan grad

Nekoliko maskiranih napadača upali su juče oko 4. 00 ujutru u iznajmljenu kuću u nemačkom gradu Forst i izrešetali, prema prvim informacijama, Darka Mijovića i Nikolu Jovanovića koji su na licu mesta preminuli, dok su još dva muškarca teško ranjeni. Zbog ovog mafijaškog ubistva juče je evakuisano 116 kuća u okolini.

Svijet 14.05.2019 | 12:13
Poslije napada evakuisan grad
Prava drama odigrala se juče u nemačkom gradu Forst koja je uznemirila građane ovog inače mirnog mesta. Nešto pre 5.00 ujutru napadači su upali kuću koju su Mijović i Jovanović sa teško ranjenim Milošem Pavićevićem i Milošem Veškovićem iznajmili.



Ubica ili više njih ispalili su više hitaca iz vatrenog oružja u Crnogorce koji su u tom trenutku spavali.

Policajci su kasnije ispričali da su zatekli jezivu scenu i da su ranjeni odmah prevezeni helikopterom do najbliže bolnice. Nakon što su došli na lice mesta, uočili su dva usmnjiva automobila zbog čega su ubrzo evakuisali 116 porodica, strahujući da bi ispod nekog od vozila mogao biti postavljen eksploziv.

Za to vreme stručnjaci za eksploziv uz pomoć robota pregledali su automobile parkirane ispred kuće na uglu ulica Amtstrase i Berlinerstrase. Ljudi su bili vraćeni u svoje domove oko 16.00 sati, kada je utvrđeno da je sve bezbedno.

Svedoci koji su u vreme ubistva prolazili ovom i okolnim ulicama ispričali su da nisu ništa čuli niti videli neuobičajeno, a da su primetili da se nešto dešava tek kada je stigao veliki broj policajaca. Zbog toga se sumnja da je reč o profesionalcima.

Portal lr-online.de najavili su i da će se tužilaštvo koje rukovodi istragom oglasiti u utorak ujutro. "Vijestima" je iz Uprave policije nezvanično rečeno da kolege iz Nemačke nisu od njih tražile ni potvrdu identifikacije ubijenih i ranjenih, ali ni pomoć u istrazi.

Kako su mediji preneli, reč je o nastavku obračuna crnogorskih kriminalnih klanova, jer se sva četvorica povezuju sa barskim ogrankom škaljarskog klana, na čijem čelu je Alan Kožar.

Navodno, ranjeni Pavićević kum je Vladimira Ulame, koji je sa Mijovićem bio osumnjičen za ubistvo Nemanje Medina čije telo nikada nije pronađeno.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dzoo

14.05.2019 12:05

A moj brate lose raditi dobru se nadati nece da moze !

ODGOVORITE
Name

...

14.05.2019 16:03

Чуј, професионалци?! У чему професионалци?! Тетовирани јалијаши се урче једни на друге и онда се прича о некаквом професионалном убиству. Иза таквих не остају рањени и сваки буде још по једном овјерен. Није довољно обријати главу, ишарати руке до рамена и шорати стероиде, па да будеш паметан.

ODGOVORITE