Prijava protiv Srećka Trifkovića

Protiv Srećka Trifkovića sa Pala nadležnom tužilaštvu dostavljena je dopuna izvještaja o otkrivanju izvršioca krivičnih djela teško ubistvo na štetu Damira Ostojića iz Banjaluke, teško ubistvo u vezi sa krivičnim djelom pokušaj ubistva na štetu Sandre Jošić iz Banjaluke, kao i krivičnog djela teška krađa na štetu D. A. iz Njamačke.

Republika Srpska 10.05.2019 | 10:50
Prijava protiv Srećka Trifkovića
Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je Srni da je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a dostavila danas Republičkom javnom tužilaštvu Republike Srpske Dopunu izvještaja protiv S.T.

"Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ubistva Damira Ostojića koje je počinjeno 5. septembra prošle godine u Banjaluci", istakla je Miljanovićeva.

Prema nezvaničnim sazananjima Srne, postoje osnovi sumnje da je 26. na 27. jul 2018. godine u ulici Azize Šaćirbegović u Sarajevu, Srećko Trifković, zajedno sa Stefanom Samardžijom i Milošem Obradovim, uz pomoć podesnog alata, ukrao vozilo "škoda oktavija", karavan, crne boje, vlasništvo D.A. iz Minhena, nakon čega su vozilo skrivali na nepoznatoj lokaciji u Sarajevu.

Stefan Samardžija i Miloš Obradov su 31. jula 2018. godine isto vozilo prevezli na područje Banjaluke, gdje su ga držali na skrivenom mjestu, sve do dana 5. septembra 2018. kada su Srećko Trifković, Stefan Samardžija i Miloš Obradov, po prethodnom planu i dogovoru sa još najmanje jednim, za sada nepoznatim, izvršiocem navedeno vozilo koristili za neposredno praćenje oštećenih Damira Ostojić i Sandre Jošić.

Prema nezvaničnim sazananjima Srne, na unaprijed pripremljenoj lokaciji, na raskrsnici ulica Кozarska i Duška Trifunovića, za sada nepoznato lice čekalo je nailazak oštećenih i po njihovom dolasku u 23.48 časova ispalio u oštećene iz neposredne blizine, iz automatske puške kalibra 7,62 milimetra, u tri kratka rafala 16 projektila od kojih su pet pogodili u tijelo i glavu Damira Ostojića, nanoseći mu povrede od kojih je preminuo na licu mjesta, dok su šest projektila pogodili njegovu suprugu Sandru Jošić u predjelu tijela i glave nanoseći joj teške tjelesne povrede opasne po život. 

(Srna)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Gradanin

10.05.2019 09:15

Nista vi ne znate!!! Pricate price, nikakvih dokaza nazalost nemate. Nazalost.

ODGOVORITE
Name

Pale

10.05.2019 09:24

Samo dozivotna,u jednoj drzavi je bilo nakon treceg hapsenja i vracanja u pritvor,sledi smrtna kazna,to uvesti pa da vidis,ko bubice bi bili oni...

ODGOVORITE
Name

Aha

10.05.2019 12:09

A zapad, a demokratija.?

Name

Paljanin

10.05.2019 13:13

Sramota je za Pale koje su nekad bile oaza mira, zelenila, vikendica, ljepote ljudske na sta su se danas izrodila, leglo automafije, reketasa, ubica, kriminalaca, likvidacija, bombaski napada, Trifkovica ima na izvoz na zalost, da je drzava kako treba na robiji bi bili svi dozivotnoj , danas je opstina Pale mjesto opasnog zivljenja, sramota i bruka na sta smo spali. Kad kazes nekom da si s Pala odma svi pomisle evo kriminalac. Svasta je doslo na zalost i danasnja slika Pala je od strane oni koji su dosli iz Sarajeva i napravili Siciliju od Pala, cast izuzetcima i finim ljudima.

Name

Piligraf

10.05.2019 10:54

Ispitati

ODGOVORITE
Name

masala

10.05.2019 11:51

Sad natovarite Srecku i ubistvo Jugovića mada je tad bio mali..MUP RS može svašta ,kao na reklami mašta može svašta..Fujjjjjj

ODGOVORITE
Name

Radnik

10.05.2019 20:36

JBG, kad neće da priča, imaće 40 godina da razmišlja.