LŠ: Eriksen bijesan na saigrače!

Dokle više da se vadimo na povrede? Pomogli smo im da izgledaju lepo i kontrolišu utakmicu! „Sreća naša pa su pogodili stativu za 2:0“, podvlači Danac.

Fudbal 01.05.2019 | 12:15
LŠ: Eriksen bijesan na saigrače!
Izgubili su Pevci bitku u prvom meču polufinala Lige šampiona sa Ajaksom, ali rat sigurno ne. Probaće Poketinov tim da otkloni nedostatke do revanša u Amsterdamu sledeće srede, a da se neće lako predati potvrdio je i Kristijan Eriksen.

"Bili smo ispod nivoa, nismo odigrali kako se očekuje. Prvih 20 minuta samo smo posmatrali kako nam se igraju s loptom pred očima, a to je ravno samoubistvu posebno protiv tima koji teži ka većem posedu. Moramo to da promenimo. Pomogli smo im da izgledaju lepo i omogućili im da misle kako kontrolišu dešavanja na terenu", ocenio je Eriksen.

Podatak da se njegov tim popravio u nastavku slaba je uteha Dancu.

"Nije bitna formacija u kojoj smo započeli utakmicu. Jednostavno, kasnili smo, bili iza svake lopte. Tek u drugom poluvremenu smo počeli da igramo direktnije, ali niko normalan ne želi da igra kao mi u prvom poluvremenu. Svi smo bili razočarani na pauzi, jer nismo mogli da se nosimo s njima na istom nivou."

Povrede, kako kaže, nisu nikakav izgovor.

"Dokle da se vadimo na povređene igrače? Igramo polufinale, moramo da se nosimo kao pravi momci. Sreća naša pa su pogodili stativu jer bi sa 2:0 utakmica bila potpuno drugačija sledeće nedelje. Moramo da se popravimo kako znamo", zaključio je Eriksen.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar