ЛШ: Ериксен бијесан на саиграче!

Докле више да се вадимо на повреде? Помогли смо им да изгледају лепо и контролишу утакмицу! „Срећа наша па су погодили стативу за 2:0“, подвлачи Данац.

Фудбал 01.05.2019 | 12:15
ЛШ: Ериксен бијесан на саиграче!
Изгубили су Певци битку у првом мечу полуфинала Лиге шампиона са Ајаксом, али рат сигурно не. Пробаће Покетинов тим да отклони недостатке до реванша у Амстердаму следеће среде, а да се неће лако предати потврдио је и Кристијан Ериксен.

"Били смо испод нивоа, нисмо одиграли како се очекује. Првих 20 минута само смо посматрали како нам се играју с лоптом пред очима, а то је равно самоубиству посебно против тима који тежи ка већем поседу. Морамо то да променимо. Помогли смо им да изгледају лепо и омогућили им да мисле како контролишу дешавања на терену", оценио је Ериксен.

Податак да се његов тим поправио у наставку слаба је утеха Данцу.

"Није битна формација у којој смо започели утакмицу. Једноставно, каснили смо, били иза сваке лопте. Тек у другом полувремену смо почели да играмо директније, али нико нормалан не жели да игра као ми у првом полувремену. Сви смо били разочарани на паузи, јер нисмо могли да се носимо с њима на истом нивоу."

Повреде, како каже, нису никакав изговор.

"Докле да се вадимо на повређене играче? Играмо полуфинале, морамо да се носимо као прави момци. Срећа наша па су погодили стативу јер би са 2:0 утакмица била потпуно другачија следеће недеље. Морамо да се поправимо како знамо", закључио је Ериксен.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар