TUR: Šta učini, Bašakšehire?! Ostade bez titule!

USIJANJE: Bašakšehir ponovo izgubio, Galata ima titulu u rukama! Gectepe napravio prvorazrednu senzaciju - 2:0.

Fudbal 26.04.2019 | 21:40
TUR: Šta učini, Bašakšehire?! Ostade bez titule!
Ko se ovome nadao? Ko je, uopšte, ovo mogao da pretpostavi? Bašakšeir se ozbiljno trudi da postane najveći tragičar evropskig liga u ovoj sezoni, pošto je već osvojenu titulu stavio na kocku. Ekipa za koju navija predsednik Turske Erdogan doživela je novo rezultatsko posrnuće. Gectepe  je napravio prvorazrednu senzaciju (0:2), i praktično pehar namenjen najboljem timu u Turskoj predao u ruke Galati.

Posle 30 odigranih utakmica Istanbul Bašakšehir ima tri boda više u odnosu na Galatsaraj, ali i meč više. Da ne volja za tim Abdulaha Avčija bude veća uskoro će gostovati na stadionu velikana iz evropskog dela Istanbula. Galata će teško propustiti takav zicer...

Neverovatnoi je šta je Istanbul sebi dozvolio. Do pre nekoliko kola imao je deset bodova viška. A onda je uzletio poraz od Bešiktaša, potom i mršav remi izvojevan u poslednjem minutu protiv Rizea... Očigledno je da je ekipa Istanbula ušla u lavirint nervoze i da prosto ne može da pronađe izlaz.

Još kada je Gectepe poveo. Bila je to sjajna akcija kompletne ofanzivne linije gostiju. Sve je završeno centaršutem sa desne strane, petom je odigrao Titi. Nije iblo problema za Džeroma.

Napadali su domaći, ali nije bil ovo veče Višće, Kavečija, Adebajora. Mnogo su promašivali.

Gledali su se u neverici. I na kraju su potpisali kapitulaciju, pošto ih je „zakopao“Kadah. U kakvoj je krizi Bašakšehir najbolje ilustruje sledeći podatak. Gectepe je do večeras imao četiri vezana poraza. A onda je zablistao...

TURSKA 1 - 30. KOLO: 

Petak

Bašakšehir - Gectepe 0:2 (0:1)
/Džerom 7, Kadmah 85/



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar