Striptizeta kivna na Dženifer Lopez

Dženifer Lopez (50) pre nekoliko dana je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira u mini roze bikiniju, kojom je promovisala svoj novi film "Hustlers".

Zabava 23.04.2019 | 09:09
Striptizeta kivna na Dženifer Lopez
Film prati živote bivših striptizeta koje su odlučile da pokradu svoje bogate klijente s Vol Strita, što se zapravo i dogodilo u stvarnom svetu pre nekoliko godina.

Jedna od striptizeta, Samanta Barbaš (46), koja je zbog toga osuđena na pet godina uslovne kazne, tvrdi da je film zapravo pokrao njenu životnu priču i traži naknadu od producenata i pevačice."Ako zarađuje na mojoj priči, onda bih trebala da prizna da je to moja priča i valjda zaslužujem nekakvu naknadu. Zaustavićemo snimanje jer sam pogrešno predstavljena", rekla je Samanta za New York Post.

Ova bivša striptizeta bila je kolovođa bande. Ona je, zajedno s još nekoliko koleginica, drogirala muškarce, a potom bi im "očistila" kreditne kartice. Namerno su ciljale na oženjene tipove, koji onda ne bi mogli svojim porodicama da priznaju gde je novac nestao."Počašćena sam što me ona glumi, ali mislim da bi prvo trebala da priča sa mnom. Ja jedina znam celu istinu", rekla je bivša striptizeta nedavno, ali je kasnije okrenula ploču i odlučila da tuži ljude koji stoje iza filma. Danas je, tvrdi, poslovna žena.

"Imam svoj spa centar i uskoro otvaram drugi. Ja sam uspešna poslovna žena", kaže za kraj.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar