Стриптизета кивна на Џенифер Лопез

Џенифер Лопез (50) пре неколико дана је на Инстаграму поделила фотографију на којој позира у мини розе бикинију, којом је промовисала свој нови филм "Хустлерс".

Забава 23.04.2019 | 09:09
Стриптизета кивна на Џенифер Лопез
Филм прати животе бивших стриптизета које су одлучиле да покраду своје богате клијенте с Вол Стрита, што се заправо и догодило у стварном свету пре неколико година.

Једна од стриптизета, Саманта Барбаш (46), која је због тога осуђена на пет година условне казне, тврди да је филм заправо покрао њену животну причу и тражи накнаду од продуцената и певачице.



"Ако зарађује на мојој причи, онда бих требала да призна да је то моја прича и ваљда заслужујем некакву накнаду. Зауставићемо снимање јер сам погрешно представљена", рекла је Саманта за Неw Yорк Пост.

Ова бивша стриптизета била је коловођа банде. Она је, заједно с још неколико колегиница, дрогирала мушкарце, а потом би им "очистила" кредитне картице. Намерно су циљале на ожењене типове, који онда не би могли својим породицама да признају где је новац нестао.



"Почашћена сам што ме она глуми, али мислим да би прво требала да прича са мном. Ја једина знам целу истину", рекла је бивша стриптизета недавно, али је касније окренула плочу и одлучила да тужи људе који стоје иза филма. Данас је, тврди, пословна жена.

"Имам свој спа центар и ускоро отварам други. Ја сам успешна пословна жена", каже за крај.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар