Otvorite račun za nekoliko minuta

Bez čekanja u poslovnicama – Otvorite tekući račun online za samo nekoliko minuta.

Republika Srpska 11.03.2019 | 09:48
Otvorite račun za nekoliko minuta
Sberbank Banja Luka uvela je novu uslugu za svoje klijente – otvaranje tekućeg računa online. Ova usluga omogućava klijentima da bez čekanja u poslovnicama, za samo nekoliko minuta kreiraju i otvore tekući račun i to slanjem zahtjeva putem sajta banke.

Podnošenjem online zahtjeva za otvaranje računa, klijent neće čekati u poslovnici, a unošenjem osnovnih podataka kroz online zahtjev skraćuje se vrijeme koje će klijent provesti u filijali prilikom potpisivanja dokumentacije.

„Na ovaj način, kroz nekoliko jednostavnih koraka, klijent na zahtjevu na sajtu banke popunjava potrebne podatke, skenira ličnu kartu i šalje zahtjev. Ova usluga odnosi se isključivo na nove klijente, a naše poslovne aktivnosti usmjerene su na kreiranje proizvoda i pružanje usluga koji će na adekvatan način odgovoriti potrebama i očekivanjima naših klijenata. Banka je usmjerena na povećanje efikasnosti u procesima, a sve u cilju pojednostavljenja ugovaranja proizvoda i zahtjeva klijenata", izjavio je ovom prilikom Siniša Kalaba, rukovodilac Sektora razvoja i upravljanja proizvodima.

Proces otvaranja računa se završava odlaskom klijenta u filijalu u zakazanom i unaprijed dogovorenom terminu zbog potpisivanja ugovora. Ovom jednostavnom i brzom uslugom, Sberbank Banja Luka ubrzala je proces otvaranja tekućeg računa, te svojim klijentima uštedila vrijeme i omogućila da brzo, bez čekanja u poslovnicama i gdje god se nalaze otvore tekući račun.

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Rade

11.03.2019 16:12

Nek otvaraju racune snsd elita oni neznaju sta ce sa ukredenim parama je bankama koje su u republici srpkoj nevjerujem

ODGOVORITE
Name

Direkt

11.03.2019 21:46

Daleko je ovo od jednostavnosti. Ovo je samo malo nadogradjeni postojeci nacin otvaranja racuna. Nista dok ne dodje zakon ili uredba o elektronskom potpisu. Tad ni posjeta banci nece biti potrebna jer elektronski potpis omogucava da cjelokupan proces bude online. U Evropi i svijetu vec uveliko postoje digitalne banke tj. banke koje posluju kao sto posluje npr. internet trgovina - bez gomile poslovnica, jer ima jedna koja obradjuje sve aplikacije podnesene online. To ce i kod nas jednog dana zazivjeti. Mnogo je mobilnije tako posto tako lokalna banka je dostupna preko aplikacije na mobilnom bilo gdje na svijetu gdje ima internet. To je idealno za gastarbajtere i ljude koji putuju, a to je sad u posljednjih nekoliko godina izrazen slucaj i kad smo mi u pitanju. Ovo je idealno za zadrzati postojece klijente koji ne moraju gasiti svoj racun kad idu u drugu drzavu jer i odatle mogu pratiti racun kao da su u zemlji. I sad moze tako, samo sto odlazak u banku nije potpuno digitalno bankarstvo.

ODGOVORITE