Отворите рачун за неколико минута

Без чекања у пословницама – Отворите текући рачун онлине за само неколико минута.

Република Српска 11.03.2019 | 09:48
Отворите рачун за неколико минута
Сбербанк Бања Лука увела је нову услугу за своје клијенте – отварање текућег рачуна онлине. Ова услуга омогућава клијентима да без чекања у пословницама, за само неколико минута креирају и отворе текући рачун и то слањем захтјева путем сајта банке.

Подношењем онлине захтјева за отварање рачуна, клијент неће чекати у пословници, а уношењем основних података кроз онлине захтјев скраћује се вријеме које ће клијент провести у филијали приликом потписивања документације.

„На овај начин, кроз неколико једноставних корака, клијент на захтјеву на сајту банке попуњава потребне податке, скенира личну карту и шаље захтјев. Ова услуга односи се искључиво на нове клијенте, а наше пословне активности усмјерене су на креирање производа и пружање услуга који ће на адекватан начин одговорити потребама и очекивањима наших клијената. Банка је усмјерена на повећање ефикасности у процесима, а све у циљу поједностављења уговарања производа и захтјева клијената", изјавио је овом приликом Синиша Калаба, руководилац Сектора развоја и управљања производима.

Процес отварања рачуна се завршава одласком клијента у филијалу у заказаном и унапријед договореном термину због потписивања уговора. Овом једноставном и брзом услугом, Сбербанк Бања Лука убрзала је процес отварања текућег рачуна, те својим клијентима уштедила вријеме и омогућила да брзо, без чекања у пословницама и гдје год се налазе отворе текући рачун.

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Раде

11.03.2019 16:12

Нек отварају рацуне снсд елита они незнају ста це са укреденим парама је банкама које су у републици српкој невјерујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

11.03.2019 21:46

Далеко је ово од једноставности. Ово је само мало надоградјени постојеци нацин отварања рацуна. Ниста док не додје закон или уредба о електронском потпису. Тад ни посјета банци неце бити потребна јер електронски потпис омогуцава да цјелокупан процес буде онлине. У Европи и свијету вец увелико постоје дигиталне банке тј. банке које послују као сто послује нпр. интернет трговина - без гомиле пословница, јер има једна која обрадјује све апликације поднесене онлине. То це и код нас једног дана зазивјети. Много је мобилније тако посто тако локална банка је доступна преко апликације на мобилном било гдје на свијету гдје има интернет. То је идеално за гастарбајтере и људе који путују, а то је сад у посљедњих неколико година изразен слуцај и кад смо ми у питању. Ово је идеално за задрзати постојеце клијенте који не морају гасити свој рацун кад иду у другу дрзаву јер и одатле могу пратити рацун као да су у земљи. И сад мозе тако, само сто одлазак у банку није потпуно дигитално банкарство.

ОДГОВОРИТЕ