Povrijeđena osoba iz Dubrovnika

U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras oko 20. 15 časova dogodila na magistralnom putu Trebinje-Dubrovnik, u mjestu Ivanica, povrijeđena je jedna osoba iz Dubrovnika, prenosi portal TrebinjeLive. info.

Bosna i Hercegovina 08.03.2019 | 23:03
Povrijeđena osoba iz Dubrovnika
Ona je vozilom hitne pomoći iz Dubrovnika prevezena u tamošnju bolnicu, a na licu mjesta su i ljekari Službe hitne medicinske pomoći iz Trebinja.

U nezgodi su učestvovala dva vozila - "volvo" i "golf dva", oba dubrovačkih registarskih oznaka.

Kako javljaju čitaoci portala TrebinjeLive.info sa lica mjesta, "volvo" se kretao iz pravca Dubrovnika, a "golf dva" iz pravca Trebinja.

Povrijeđena žena bila je suvozač u "golfu dva", u kome su bila još dva lica.Uviđaj će obaviti pripadnici policijske stanice Čapljina, iako Ivanica pripada opštini Ravno.

A da do Ivanice dođe hitna pomoć iz Ravnog treba da pređe oko 40 kilometara, zbog čega su na terenu bili ljekari iz Trebinja i Dubrovnika.

Mještani Ivanice su u više navrata upozoravali da je ovo nedopustivo i da potencijalni pacijent može i da umre dok hitna iz Ravnog dođe do Ivanice, zbog čega su tražili 24 četvoročasovnu ambulantu u Ivanici, koje je pogranično područje.

Dok traje uviđaj, zatvoren je putni pravac Trebinje-Dubrovnik.

(BN TV/TrebinjeLive)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Brza.voznja.

08.03.2019 23:50

Brza.voznja.i.nepaznja

ODGOVORITE