Veljković izgubio mjesto u timu!

„Imam osećaj da će tek u godinama koje dolaze Miloš postati bolji fudbaler“, kaže trener Kofeld.

Fudbal 14.02.2019 | 11:45
Veljković izgubio mjesto u timu!
Ko bi to očekivao posle solidnog prvog dela sezone? Ali, nakon nekoliko nedelja zimskih priprema i početka drugog dela sezone u Bundesligi, srpski reprezentativac Miloš Veljković (23) izgubio je status startnog štopera u Verderu iz Bremena. 

Iskusni Sebastijan Langkamp (31) je, prema pisanju Bilda, dobio bitku sa Srbinom, inače startnim štoperom kod selektora Mladena Krstajića, pa je sada on partner u poslednjoj liniji veteranu Niklasu Moisanderu (33).

Ovu informaciju potvrdio je i trener Verdera Florijan Kofeld, koji nema dilemu oko štoperskih pozicija.

"Basti (Langkamp) trenutno igra jako dobro i koristan je za tim. Takođe nam i kao ličnost svojim karakterom donosi poseban kvalitet. Vrlo sam zadovoljan njime", rekao je trener Verdera.

Ipak, mladi stručnjak ne zatvara vrata Veljkoviću već očekuje da mu se nametne jednog dana.

"Imam osećaj da će tek u godinama koje dolaze Miloš Veljković postati bolji fudbaler i da će sa iskustvom sticati i rutinu", izjavio je Kofeld.

U prvom delu sezone Veljković je odigrao 15 utakmica kao starter od ukupno 19 (četiri je propustio zbog povrede i suspenzije), dok je ovog proleća od mogućih pet tri presedeo na klupi za rezerve Verdera. Videćemo da li će se i kako neigranje u klubu odraziti na status Veljkovića u reprezentaciji Srbije. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar