Вељковић изгубио мјесто у тиму!

„Имам осећај да ће тек у годинама које долазе Милош постати бољи фудбалер“, каже тренер Кофелд.

Фудбал 14.02.2019 | 11:45
Вељковић изгубио мјесто у тиму!
Ко би то очекивао после солидног првог дела сезоне? Али, након неколико недеља зимских припрема и почетка другог дела сезоне у Бундеслиги, српски репрезентативац Милош Вељковић (23) изгубио је статус стартног штопера у Вердеру из Бремена. 

Искусни Себастијан Лангкамп (31) је, према писању Билда, добио битку са Србином, иначе стартним штопером код селектора Младена Крстајића, па је сада он партнер у последњој линији ветерану Никласу Моисандеру (33).

Ову информацију потврдио је и тренер Вердера Флоријан Кофелд, који нема дилему око штоперских позиција.

"Басти (Лангкамп) тренутно игра јако добро и користан је за тим. Такође нам и као личност својим карактером доноси посебан квалитет. Врло сам задовољан њиме", рекао је тренер Вердера.

Ипак, млади стручњак не затвара врата Вељковићу већ очекује да му се наметне једног дана.

"Имам осећај да ће тек у годинама које долазе Милош Вељковић постати бољи фудбалер и да ће са искуством стицати и рутину", изјавио је Кофелд.

У првом делу сезоне Вељковић је одиграо 15 утакмица као стартер од укупно 19 (четири је пропустио због повреде и суспензије), док је овог пролећа од могућих пет три преседео на клупи за резерве Вердера. Видећемо да ли ће се и како неиграње у клубу одразити на статус Вељковића у репрезентацији Србије. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар