Dončić "vratio" Salaha na posao!

Dalas Maveriksi vratili su Salaha Mežrija u roster, nekoliko dana nakon što je otpušten.

Košarka 14.02.2019 | 08:15
Dončić "vratio" Salaha na posao!
Najsrećniji zbog ove odluke svakako je Luka Dončić, a nema sumnje da je njegov komentar o otpuštanju Tunišanina uticao na novu odluku Dalasa.

Maveriksi su prošle srede objavili da su otpustili tridesetdvogodišnjeg Tunišanina, a ta vest i te kako je pogodila prvi zvezdu tima zbog prijateljstva sa Mežrijem.

"Ne bih bio igrač kakav sam danas da nije bilo Salaha Mežrija, koji mi je pomagao od mog prvog dana u Dalasu", rekao je Dončić.

Mežri ima 32 godine, igra na poziciji centra, a ove sezone prosečno beleži 2,3 poena uz 2,4 skokova po meču.

Maveriksi su u nedelju objavili kako su popunili i 17. mesto u svom rosteru, a ime koje je su najavili je bilo itekako poznato - Salah Mežri.

"Definitivno je sjajno što se jedan sjajan centar vratio u naš tim, a i pored toga odlilčan je prijatelj." izjavio je Dončić, očigledno veliki Salahov prijatelj, a pritom se znaju još iz perioda igranja u madridskom Realu.

"Vraćen je u tim zato što je dobar igrač i zato što nam dodaje potpuno novu dimenziju u reketu i zaista nam je potreban još jedan centar. Podatak da su Luka i on odlični prijatelji je samo dodatna dobra stvar. On nije vraćen u tim zbog toga, čisto da se razumemo, vraćen je jer je odličan košarkaš." dodao je Rik Karlajl, trener Dalas Maveriksa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar