Дончић "вратио" Салаха на посао!

Далас Маверикси вратили су Салаха Межрија у ростер, неколико дана након што је отпуштен.

Кошарка 14.02.2019 | 08:15
Дончић "вратио" Салаха на посао!
Најсрећнији због ове одлуке свакако је Лука Дончић, а нема сумње да је његов коментар о отпуштању Тунишанина утицао на нову одлуку Даласа.

Маверикси су прошле среде објавили да су отпустили тридесетдвогодишњег Тунишанина, а та вест и те како је погодила први звезду тима због пријатељства са Межријем.

"Не бих био играч какав сам данас да није било Салаха Межрија, који ми је помагао од мог првог дана у Даласу", рекао је Дончић.

Межри има 32 године, игра на позицији центра, а ове сезоне просечно бележи 2,3 поена уз 2,4 скокова по мечу.

Маверикси су у недељу објавили како су попунили и 17. место у свом ростеру, а име које је су најавили је било итекако познато - Салах Межри.

"Дефинитивно је сјајно што се један сјајан центар вратио у наш тим, а и поред тога одлилчан је пријатељ." изјавио је Дончић, очигледно велики Салахов пријатељ, а притом се знају још из периода играња у мадридском Реалу.

"Враћен је у тим зато што је добар играч и зато што нам додаје потпуно нову димензију у рекету и заиста нам је потребан још један центар. Податак да су Лука и он одлични пријатељи је само додатна добра ствар. Он није враћен у тим због тога, чисто да се разумемо, враћен је јер је одличан кошаркаш." додао је Рик Карлајл, тренер Далас Маверикса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар