Zvezda odbila "fantastičnu ponudu", Marin nije ljut!

"Dogovor je bio da mogu da idem ako takva ponuda stigne i stigla je, ali. . . " Ponuda Marku Marinu koja se ne odbija: 10. 000. 000 za tri godine! Crvena zvezda odbila napad, ali. . .

Fudbal 01.02.2019 | 09:45
Zvezda odbila "fantastičnu ponudu", Marin nije ljut!
Dogovor je postojao, ali i morao da bude odložen bar do leta.

As Crvene zvezde, Marko Marin (29), otkrio je reporterima sa priprema u Beleku da je dobio "fantastičnu ponudu iz Katara", ali da su je čelnici kluba već odbili uprkos džentlmenskom dogovoru koji je postojao prilikom njegovog dolaska u Beograd.

Marin, međutim, nije bio loše raspoložen zbog toga – naprotiv! Sam je ispričao kako se sve odvijalo…

"Dogovor je bio da mogu da idem ako takva ponuda stigne i stigla je, ali je klub odlučio da sam previše bitan za ekipu da bih otišao sada", rekao je Zvezdin as našem reporteru u Beleku.

Mondo saznaje da je pred plejmejkerom stajao trogodišnji ugovor "težak" deset miliona evra!

Šokantna vest, bar za navijače Crvene zvezde, stiže iz Antalije: Marko Marin je dobio ponudu koja se ne odbija, ali je, za sada,zajedno sa upravom Crvene zvezde odlučio da se zahvali na svemu što su mu ponudili bogati klubovi sa Istoka. 

Na adresu nekadašnjeg reprezentativca Nemačke stigla je ponuda iz Katara, koja zvuči burtalno. Trogodišnji ugovor koji bi mu obezbedio zaradu od najmanje deset miliona evra.

To je potvrdio i sjajni vezista u razgovoru sa izveštačima srpskih medija u Beleku. Međutim, on je dodao da će najverovatnij ostati u Ljutice Bogdana. Mada su u prelaznom roku preokreti mogući, posebno što su klubovi iz Azije uvek spremni da pojačaju ponudu. 

„Još letos kad sam došao pričao sam da sa Terzićem imam baš dobar odnos. Zbog njega sam došao u Zvezdu. Imali smo dogovor ako dođe neka ponuda koja je nenormalna, da se ne može odbiti , da ćemo sesti zajedno i da ćemo pričati. Takva ponuda je došla iz Katara, ali ipak smo seli zajedno i odlučili da sam trenutno previše bitan za ekipu. Sešćemo ovih dana još jednom zajedno i videćemo kakva je situacija oko novog ugovora, ali ja sam koncentrisan na novu sezonu i mislim da ću ostati", rekao jeMarin.

Crvena zvezda je Marka Marina dovela poslednjeg dana prelaznog roka za 700.000 evra iz Olimpijakosa. On je doveden kako bi iskustvom pomogao crveno-belima u Ligi šampiona i taj posao je odradio perfektno. Generalni direktor Zvezdan Terzić je na početku priprema istakao da najveće interesovanje vlada za Marina, ali da on trenutno nije na prodaju.

Međutim, postoje ponude koje se ne odbijaju tako lako. Posebno, što Marko Marin posle godina igranja u Evropi treba da napravi faraonski ugovor. Pitanje je i koliko bi bio motivisan da igra samo Superligu.

Zbog želje Katarana da dovedu Marina crveno-beli su intenzivirali pregovore sa Mirkom Ivanićem.

FK CRVENA ZVEZDA: PRELAZNI ROK, JANUAR 2019.

Došli:Nemanja Milunović (BATE Borisov), Miloš Vulić (Napredak), Dejan Vidić (Zlatibor),Aleksa Vukanović (Napredak), Erik Jirka* (Spartak Trnava).

Otišli:Nenad Krstičić (AEK), Nemanja Milić (BATE Borisov), Miloš Degenek (Al Hilal),Nikola Stojiljković (Majorka), Dejan Meleg (Levadijakos, pozajmica), Slavoljub Srnić (Las Palmas), Dejan Vidić (Zemun, pozajmica)

*napomena: Jirka je kupljen letos, ali je ostavljen na pozajmicu Spartaku iz Trnave.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar