Звезда одбила "фантастичну понуду", Марин није љут!

"Договор је био да могу да идем ако таква понуда стигне и стигла је, али. . . " Понуда Марку Марину која се не одбија: 10. 000. 000 за три године! Црвена звезда одбила напад, али. . .

Фудбал 01.02.2019 | 09:45
Звезда одбила "фантастичну понуду", Марин није љут!
Договор је постојао, али и морао да буде одложен бар до лета.

Ас Црвене звезде, Марко Марин (29), открио је репортерима са припрема у Белеку да је добио "фантастичну понуду из Катара", али да су је челници клуба већ одбили упркос џентлменском договору који је постојао приликом његовог доласка у Београд.

Марин, међутим, није био лоше расположен због тога – напротив! Сам је испричао како се све одвијало…

"Договор је био да могу да идем ако таква понуда стигне и стигла је, али је клуб одлучио да сам превише битан за екипу да бих отишао сада", рекао је Звездин ас нашем репортеру у Белеку.

Мондо сазнаје да је пред плејмејкером стајао трогодишњи уговор "тежак" десет милиона евра!

Шокантна вест, бар за навијаче Црвене звезде, стиже из Анталије: Марко Марин је добио понуду која се не одбија, али је, за сада,заједно са управом Црвене звезде одлучио да се захвали на свему што су му понудили богати клубови са Истока. 

На адресу некадашњег репрезентативца Немачке стигла је понуда из Катара, која звучи буртално. Трогодишњи уговор који би му обезбедио зараду од најмање десет милиона евра.

То је потврдио и сјајни везиста у разговору са извештачима српских медија у Белеку. Међутим, он је додао да ће највероватниј остати у Љутице Богдана. Мада су у прелазном року преокрети могући, посебно што су клубови из Азије увек спремни да појачају понуду. 

„Још летос кад сам дошао причао сам да са Терзићем имам баш добар однос. Због њега сам дошао у Звезду. Имали смо договор ако дође нека понуда која је ненормална, да се не може одбити , да ћемо сести заједно и да ћемо причати. Таква понуда је дошла из Катара, али ипак смо сели заједно и одлучили да сам тренутно превише битан за екипу. Сешћемо ових дана још једном заједно и видећемо каква је ситуација око новог уговора, али ја сам концентрисан на нову сезону и мислим да ћу остати", рекао јеМарин.

Црвена звезда је Марка Марина довела последњег дана прелазног рока за 700.000 евра из Олимпијакоса. Он је доведен како би искуством помогао црвено-белима у Лиги шампиона и тај посао је одрадио перфектно. Генерални директор Звездан Терзић је на почетку припрема истакао да највеће интересовање влада за Марина, али да он тренутно није на продају.

Међутим, постоје понуде које се не одбијају тако лако. Посебно, што Марко Марин после година играња у Европи треба да направи фараонски уговор. Питање је и колико би био мотивисан да игра само Суперлигу.

Због жеље Катарана да доведу Марина црвено-бели су интензивирали преговоре са Мирком Иванићем.

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ПРЕЛАЗНИ РОК, ЈАНУАР 2019.

Дошли:Немања Милуновић (БАТЕ Борисов), Милош Вулић (Напредак), Дејан Видић (Златибор),Алекса Вукановић (Напредак), Ерик Јирка* (Спартак Трнава).

Отишли:Ненад Крстичић (АЕК), Немања Милић (БАТЕ Борисов), Милош Дегенек (Ал Хилал),Никола Стојиљковић (Мајорка), Дејан Мелег (Левадијакос, позајмица), Славољуб Срнић (Лас Палмас), Дејан Видић (Земун, позајмица)

*напомена: Јирка је купљен летос, али је остављен на позајмицу Спартаку из Трнаве.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар