Zna sa mladima, ima moćne prijatelje...!

Dik Advokat stiže u Fajenord! Tako bar pišu holandski mediji o bivšem selektoru Srbije!

Fudbal 01.02.2019 | 11:00
Zna sa mladima, ima moćne prijatelje...!
Neće ljubitelji fudbala do dobrom pamtiti Dika Advokata. Na kormilu reprezentacije Srbije imao je neveslu epizodu, ali je i posle druženja sa Orlovima znao da naplati odličan CV i minuli rad.

Trenirao je Fenerbahče Sanderlend, Spartu iz Roterdama, trenutno je u Utrehtu, a od juna bi mogao da sedne na klupu velikana. Pomenuti Dik Advokat je najozbiljniji kandidat uza novog trenera Fajenorda iz Roterdama, prenosi tamošnja štampa.

Poznato je da Đovani Van Bronhorst napušta najveću holandsku luku posle ove sezone, a direktor Fajenorda Martin Van Gel agituje za dolazak Dika Advokata. Nekadašnji selektor Srbije ima još neke vrlo značajne argumente.

Već je radio u Fajenordu u bližoj prošlosti. Tačnije, 2016. godine je bio savetnik  Đovanija Van Bronhorsta. Takođe, odličan je prijatelj sa pojedinim bitnim ljudima koji vedre i oblaže u klubu iz Roterdama.

I još jedna bitna stvar. Fajenord u narednoj sezoni namerava da se fokusira na talentovane igrače iz škole, a Dik Advokat je poznat po tome da zna da radi sa mladim igračima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar