Зна са младима, има моћне пријатеље...!

Дик Адвокат стиже у Фајенорд! Тако бар пишу холандски медији о бившем селектору Србије!

Фудбал 01.02.2019 | 11:00
Зна са младима, има моћне пријатеље...!
Неће љубитељи фудбала до добром памтити Дика Адвоката. На кормилу репрезентације Србије имао је невеслу епизоду, али је и после дружења са Орловима знао да наплати одличан ЦВ и минули рад.

Тренирао је Фенербахче Сандерленд, Спарту из Ротердама, тренутно је у Утрехту, а од јуна би могао да седне на клупу великана. Поменути Дик Адвокат је најозбиљнији кандидат уза новог тренера Фајенорда из Ротердама, преноси тамошња штампа.

Познато је да Ђовани Ван Бронхорст напушта највећу холандску луку после ове сезоне, а директор Фајенорда Мартин Ван Гел агитује за долазак Дика Адвоката. Некадашњи селектор Србије има још неке врло значајне аргументе.

Већ је радио у Фајенорду у ближој прошлости. Тачније, 2016. године је био саветник  Ђованија Ван Бронхорста. Такође, одличан је пријатељ са појединим битним људима који ведре и облаже у клубу из Ротердама.

И још једна битна ствар. Фајенорд у наредној сезони намерава да се фокусира на талентоване играче из школе, а Дик Адвокат је познат по томе да зна да ради са младим играчима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар