U Han Pijesku jutros najhladnije

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će bit promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, uz dnevnu temperaturu vazduha od nula do sedam stepeni, u višim predjelima od minus pet stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 15.01.2019 | 08:13
U Han Pijesku jutros najhladnije
Ujutro će biti malo do umjereno oblačno, suvo i hladno, na jugu pretežno vedro, a na istoku u planinama moguće je provejavanje snijega.

Tokom dana biće sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i rast dnevne temperature, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar, a poslijepodne u skretanju na jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak minus 11, Nevesinje, Čemerno i Mrkonjić Grad minus osam, Sokolac i Šipovo minus sedam, Doboj i Sarajevo minus šest, Gacko, Rudo, Srebrenica, Zenica i Foča minus pet, Višegrad i Drinić minus četiri, Bileća, Ribnik, Srbac i Novi Grad minus tri, Banjaluka, Zvornik, Tuzla i Кrupa na Uni minus dva, Bijeljina minus jedan, Gradiška i Bihać nula, te Trebinje i Mostar dva stepena Celzijusova. 

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

deurić

15.01.2019 07:21

Tražite od Ace Deurića donaciju čistač snijega, jer ste mu poklonili 100 duluma visoke državne šume 1/1.

ODGOVORITE
Name

Visočnik

15.01.2019 08:53

Provjeriti u katastru koliko je Aco Deurić imao zamlje prije aviosnimanja, a koliko je uknjižio poslije izlaganja toga premjera, putem Komisija i Žarka Petkovića, geometra iz šumarstva, pa to prijavite policiji za organizovani kriminal ili pravobranitelju.

Name

Tuga našeg vremena

15.01.2019 07:59

Ukoliko je dio informacija tačan, a koje ljudi pišu na portalu i inače, mi smo u totalnom haosu, lavirintu bez izlaza?... Najveća tuga naših života je nepostojanje bilo kakve odgovornosti pred Zakonima, uzimanje bez mjere, otimanje, otuđivanje, basnoslovno bogaćenje manjine. Ovdje je izgleda važno dokopati se fotelje i guliti bez kraja... Gadljivo, bezobrazno, bahato do bola, a najviše činjenica, da niko ni za šta ne odgovara. Sa druge strane je većina građana, koji su siromašniji iz dana u dan, obespravljeni, kažnjeni ako zucnu... Treći su oni koji bježe, srećan im put, ovdje nema šanse pošten čovjek, na žalost poginule i iskrene mladosti.

ODGOVORITE