У Хан Пијеску јутрос најхладније

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бит промјенљиво облачно вријеме са сунчаним интервалима, уз дневну температуру ваздуха од нула до седам степени, у вишим предјелима од минус пет степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 15.01.2019 | 08:13
У Хан Пијеску јутрос најхладније
Ујутро ће бити мало до умјерено облачно, суво и хладно, на југу претежно ведро, а на истоку у планинама могуће је провејавање снијега.

Током дана биће сунчано уз малу до умјерену облачност и раст дневне температуре, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен западни и сјеверозападни вјетар, а послијеподне у скретању на југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура измјерена у 7.00 часова: Хан Пијесак минус 11, Невесиње, Чемерно и Мркоњић Град минус осам, Соколац и Шипово минус седам, Добој и Сарајево минус шест, Гацко, Рудо, Сребреница, Зеница и Фоча минус пет, Вишеград и Дринић минус четири, Билећа, Рибник, Србац и Нови Град минус три, Бањалука, Зворник, Тузла и Крупа на Уни минус два, Бијељина минус један, Градишка и Бихаћ нула, те Требиње и Мостар два степена Целзијусова. 

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

деурић

15.01.2019 07:21

Тражите од Аце Деурића донацију чистач снијега, јер сте му поклонили 100 дулума високе државне шуме 1/1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Височник

15.01.2019 08:53

Провјерити у катастру колико је Ацо Деурић имао замље прије авиоснимања, а колико је укњижио послије излагања тога премјера, путем Комисија и Жарка Петковића, геометра из шумарства, па то пријавите полицији за организовани криминал или правобранитељу.

Name

Туга нашег времена

15.01.2019 07:59

Уколико је дио информација тачан, а које људи пишу на порталу и иначе, ми смо у тоталном хаосу, лавиринту без излаза?... Највећа туга наших живота је непостојање било какве одговорности пред Законима, узимање без мјере, отимање, отуђивање, баснословно богаћење мањине. Овдје је изгледа важно докопати се фотеље и гулити без краја... Гадљиво, безобразно, бахато до бола, а највише чињеница, да нико ни за шта не одговара. Са друге стране је већина грађана, који су сиромашнији из дана у дан, обесправљени, кажњени ако зуцну... Трећи су они који бјеже, срећан им пут, овдје нема шансе поштен човјек, на жалост погинуле и искрене младости.

ОДГОВОРИТЕ