Solskjer pozvao Fergija na trening!

Po imenovanju Olea Gunara Solskjera na mesto privremenog menadžera Mančester junajteda, atmosfera u klubu se promenila, a stigle su i pobede.

Fudbal 29.12.2018 | 15:45
Solskjer pozvao Fergija na trening!
Junajted je na dva poslednja duela, sa Kardifom (5:1) i Hadersfildom (3:1) postigao osam golova, igrao lepršavao i stvarao šanse, ali Solskjer je rešio da uradi još nešto.

Norvežanin je na trening uoči meča sa Bornmutom, koji se igra u nedelju od 17.30 na "Old Trafordu", pozvao legendu kluba, ser Aleksa Fergusona, da im se pridruži.

Veruje se da je upravo Ferguson, koji se povukao 2013. i koji je ove godine imao velikih zdravstvenih problema, bio ključni čovek u odluci kluba da Solskjeru i Miku Filanu poveri težak zadatak da oporave ekipu po odlasku Žozea Murinja. 

Solskjer ne kriuje da je cilj Junajteda da uvek igra napadački fudal, što je uostalom bila odlika i svih Fergusonovih timova. 

"U kontaktu sam sa šefom. Ne znam tačno kakav je on uticaj imao u vezi svega ovoga, ali kada me je pozvao, odmah sam došao. Spremam se da sednemo i poijemo šoljicu čaja kod njega kući i porazgovaramo o svemu. Izložiću mu svoje ideje, nema boljeg čoveka koji može da mi da savet od njega. Imao sam najboljeg učitelja, moj rad se zasniva na svemu tome što sam naučio od njega", rekao je Solskjer. 

Zanimljivo je da je ranije i Žoze Murinjo zvao Fergusona da dođe na trening, ali on to nije učinio.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar