Солскјер позвао Фергија на тренинг!

По именовању Олеа Гунара Солскјера на место привременог менаџера Манчестер јунајтеда, атмосфера у клубу се променила, а стигле су и победе.

Фудбал 29.12.2018 | 15:45
Солскјер позвао Фергија на тренинг!
Јунајтед је на два последња дуела, са Кардифом (5:1) и Хадерсфилдом (3:1) постигао осам голова, играо лепршавао и стварао шансе, али Солскјер је решио да уради још нешто.

Норвежанин је на тренинг уочи меча са Борнмутом, који се игра у недељу од 17.30 на "Олд Трафорду", позвао легенду клуба, сер Алекса Фергусона, да им се придружи.

Верује се да је управо Фергусон, који се повукао 2013. и који је ове године имао великих здравствених проблема, био кључни човек у одлуци клуба да Солскјеру и Мику Филану повери тежак задатак да опораве екипу по одласку Жозеа Муриња. 

Солскјер не криује да је циљ Јунајтеда да увек игра нападачки фудал, што је уосталом била одлика и свих Фергусонових тимова. 

"У контакту сам са шефом. Не знам тачно какав је он утицај имао у вези свега овога, али када ме је позвао, одмах сам дошао. Спремам се да седнемо и поијемо шољицу чаја код њега кући и поразговарамо о свему. Изложићу му своје идеје, нема бољег човека који може да ми да савет од њега. Имао сам најбољег учитеља, мој рад се заснива на свему томе што сам научио од њега", рекао је Солскјер. 

Занимљиво је да је раније и Жозе Мурињо звао Фергусона да дође на тренинг, али он то није учинио.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар