Kokeza: EURO 2020 i Nacionalni stadion prije svega!

Predsednik FSS kao ciljeve u 2019. godini istakao plasman na EURO, izgradnju Nacionalnog stadiona, ali i poboljšanje postojeće infrastrukture u Srbiji, pre svega dva stadiona na Topčiderskom brdu.

Fudbal 18.12.2018 | 12:15
Kokeza: EURO 2020 i Nacionalni stadion prije svega!
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, nije krio zadovoljstvo zbog svega ostvarenog u 2018. godini. Prvi čovek srpskog fudbala je godinu na izmaku ocenio kao vrlo uspešnu, u kojoj je Srbija istakla najviše ambicije u Ligi nacija.

Kokeza je kao prioritetni cilj u 2019. postavi plasman na Evropsko prvenstvo 2020, takmičenje na kojem naša reprezentacija nije učestvovala dve decenije.

"Potvrdili smo nove ambicije u Ligi nacija. Želimo da ostvarimo plasman na EP i prvi put posle dve decenije vežemo dva velika takmičenja. Na dobrom smo putu", rekao je Kokeza.

Prvi čovek srpskog fudbala je naveo da je zadovoljan rezultatima i ostalih selekcija, pre svega mlade, koja će igrati na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu. Ulaganje u infrastrukturu istakao je kao prioritet.

"Ulaganje u infrastrukturu jeste prioritet. U planu je izgradnja Nacionalnog stadiona, kao i izgradnja nekoliko širom Srbije i rekonstrukcija stadiona Zvezde i Partizana", naveo je predsednik FSS.

Srbija će zajedno sa Grčkom, Rumunijom i Bugarskom biti kandidat za organizacije evropskog i potom svetskog prvenstva 2028. i 2030. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar