Marijana Veljović: Simpatična pjesma Hrvata!

Finale ću pamtiti celog života! Finale Dejvis kupa osim pobede Hrvatske u Lilu obeležila je i 31-godišnja Kragujevčanka, Marijana Veljović.

Tenis 29.11.2018 | 16:30
Marijana Veljović: Simpatična pjesma Hrvata!
Ona je delila pravdu u dva duela finala Dejvis kupa, prvo u okršaju Marina Čilića i Žo-Vilfreda Conge, a potom i u odlučujućem meču između Čilića i Luke Puja.

"Fenomenalan osećaj. Vrhunac moje dosadašnje karijere i nešto što ću pamtiti čitavog života. Raditi posao koji volite pre svega i biti u mogućnosti da doživite atmosferu od 26.000 ljudi koji su tu da podrže svoje zemlje, biti u centru dešavanja svega toga je nešto što bi moralo da se doživi da bi moglo da se prepriča", rekla je Veljovićeva za B92.

Ne dešava se retko da žene sude finale Dejvis kupa.

"Inače radim za ITF i Grend slem, to je moj posao da radim sve njihove turnire. Svake godine ITF predloži sudije za finale FED i Dejvis kupa komitetu koji to odobri. Verujem da je na to uticala dobra godina koju sam imala. Srećna sam što sam bila u takvoj prilici".

Hrvatski navijači su joj posvetili i pesmu "Satka, mala Marijana, tebe ću čekat' ja, dok svane dan".

"Krajnje simpatična pesma", kratko je odgovorila Kragujevčanka.

Veljovićeva je početkom godine delila pravdu u finalu Australijen opena u ženskoj konkurenciji, a nakon dobrog posla u finalu DK očekuje se da se nađe u stolici i u finalu nekog GS u muškoj konkurenciji.

"Ne znam da li ću u 2019. imati priliku da sudim finale Grend slema. Nadam da će mi se do kraja karijere ukazati takva prilika, svakako bih to volela".

Da li je teže suditi mečeve u muškoj ili ženskoj konkurenciji?

"Ne pravim podelu, svaki meč je težak na svoj način, bez obzira da li je muški ili ženski".



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar