Milojević: Fudbal je stalno potvrđivanje!

Crvenu zvezdu od narednog protivnika deli 14 pozicija na tabeli i 36 bodova, od 45 koliko je bilo u opticaju, ali njen trener kaže da ne bi voleo da rezultat protiv Liverpula "odmah padne u vodu".

Fudbal 09.11.2018 | 16:15
Milojević: Fudbal je stalno potvrđivanje!
Euforija posle pobede nad Liverpulom u Ligi šampiona još se nije slegla, ali došlo je vreme za pripremu nove utakmice, u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Vladan Milojević ističe da je spektakl od utorka "već zaboravljen" i da, bez obzira na povrede, koje mu otežavaju sastavljanje tima, očekuje dobru igru i pobedu nad Dinamom iz Vranja, na neutralnom terenu u Surdulici (subota, 15.00, Arena sport 1).

"Dinamo je poletna ekipa, bez obzira na plasman na tabeli. Sigurno bi imali više bodova da igraju u Vranju. Tamo smo igrali meč Kupa Srbije i videlo se koliko ljudi vole taj klub", opominje Milojević.

"Za nas je jako bitno da pred reprezentativnu pauzu odigramo dobru utakmicu. Voleo bih da publika dođe u što većem broju i da nas podrži u Surdulici. Mislim da ćemo imati sve uslove za spektakl i dobar meč".

Duel prvog i poslednjeg na tabeli propustiće zbog povreda Filip Stojković, Goran Čaušić i Dušan Jovančić.

"Imamo dosta kadrovskih problema, dobijam informacije iz minuta u minut. Za pojedine povrede još čekam potvrdu, da vidimo koji je stepen ozbiljnosti, jer postoje određene dileme da li bi ti igrači mogli da iznesu utakmicu".

Milojević se osvrnuo na istorijsku pobedu u Ligi šampiona i zašto je bitno da se trijumf protiv Liverpula zaboravi.

"To je fudbal, nemamo mnogo vremena da razmišljamo. Odigrali smo utakmicu Lige šampiona, a sada moramo da obratimo pažnju na Superligu. Želim da vidim reakciju mojih igrača, jer se tako postaje bolji i kvalitetniji, to vam daje zalog za budućnost", naglasio je Milojević.

"Ne volim da dobar rezultat odmah padne u vodu, morate da se potvrđujete. Utakmica sa Liverpulom je bila ne tako davno, ali je već arhivirana i sada mislimo samo na Dinamo. Zna se da nam je prvenstvo prioritet svih prioriteta".

PAROVI 16. KOLA:

petak

NOVI SAD: Proleter - Radnički Niš 18.00 (Arena sport 1)

subota

BEOGRAD: Partizan - Radnik 13.00 (Arena sport 1)
ŠABAC: Mačva - Spartak 13.00
BAČKA PALANKA: OFK Bačka - Voždovac
ZEMUN: Zemun - Čukarički 13.00
SURDULICA: Dinamo Vranje - Crvena zvezda 15.00 (Arena sport 1)
LUČANI: Mladost - Vojvodina 16.00
BEOGRAD: Rad - Napredak 18.00

TABELA: Zvezda 43, Radnički 34, Partizan 30, Čukarički 29, Napredak 25, Proleter 23, Mladost 22, Vojvodina 21, Mačva 16, Rad 15, Voždovac 15, Radnik 15, Zemun 13, Bačka 13, Spartak 11, Dinamo 7.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar