Милојевић: Фудбал је стално потврђивање!

Црвену звезду од наредног противника дели 14 позиција на табели и 36 бодова, од 45 колико је било у оптицају, али њен тренер каже да не би волео да резултат против Ливерпула "одмах падне у воду".

Фудбал 09.11.2018 | 16:15
Милојевић: Фудбал је стално потврђивање!
Еуфорија после победе над Ливерпулом у Лиги шампиона још се није слегла, али дошло је време за припрему нове утакмице, у оквиру 16. кола Суперлиге Србије.

Владан Милојевић истиче да је спектакл од уторка "већ заборављен" и да, без обзира на повреде, које му отежавају састављање тима, очекује добру игру и победу над Динамом из Врања, на неутралном терену у Сурдулици (субота, 15.00, Арена спорт 1).

"Динамо је полетна екипа, без обзира на пласман на табели. Сигурно би имали више бодова да играју у Врању. Тамо смо играли меч Купа Србије и видело се колико људи воле тај клуб", опомиње Милојевић.

"За нас је јако битно да пред репрезентативну паузу одиграмо добру утакмицу. Волео бих да публика дође у што већем броју и да нас подржи у Сурдулици. Мислим да ћемо имати све услове за спектакл и добар меч".

Дуел првог и последњег на табели пропустиће због повреда Филип Стојковић, Горан Чаушић и Душан Јованчић.

"Имамо доста кадровских проблема, добијам информације из минута у минут. За поједине повреде још чекам потврду, да видимо који је степен озбиљности, јер постоје одређене дилеме да ли би ти играчи могли да изнесу утакмицу".

Милојевић се осврнуо на историјску победу у Лиги шампиона и зашто је битно да се тријумф против Ливерпула заборави.

"То је фудбал, немамо много времена да размишљамо. Одиграли смо утакмицу Лиге шампиона, а сада морамо да обратимо пажњу на Суперлигу. Желим да видим реакцију мојих играча, јер се тако постаје бољи и квалитетнији, то вам даје залог за будућност", нагласио је Милојевић.

"Не волим да добар резултат одмах падне у воду, морате да се потврђујете. Утакмица са Ливерпулом је била не тако давно, али је већ архивирана и сада мислимо само на Динамо. Зна се да нам је првенство приоритет свих приоритета".

ПАРОВИ 16. КОЛА:

петак

НОВИ САД: Пролетер - Раднички Ниш 18.00 (Арена спорт 1)

субота

БЕОГРАД: Партизан - Радник 13.00 (Арена спорт 1)
ШАБАЦ: Мачва - Спартак 13.00
БАЧКА ПАЛАНКА: ОФК Бачка - Вождовац
ЗЕМУН: Земун - Чукарички 13.00
СУРДУЛИЦА: Динамо Врање - Црвена звезда 15.00 (Арена спорт 1)
ЛУЧАНИ: Младост - Војводина 16.00
БЕОГРАД: Рад - Напредак 18.00

ТАБЕЛА: Звезда 43, Раднички 34, Партизан 30, Чукарички 29, Напредак 25, Пролетер 23, Младост 22, Војводина 21, Мачва 16, Рад 15, Вождовац 15, Радник 15, Земун 13, Бачка 13, Спартак 11, Динамо 7.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар