Dodik je oduvijek opozicija Srpskoj

Sudbina Milorada Dodika jeste da bude opozicija Republici Srpskoj u najtežim trenucima za nju. Dok je Srpska demokratska stranka, zajedno sa narodom i borcima, u ratu stvarala i branila Republiku, Dodik je izigravao reformistu Ante Markovića i u poslaničkim klupama glasao protiv volje srpskog naroda. Vojsku, i to stranu, zavolio je tek u miru, kada ga je SFOR na svojim tenkovima doveo na vlast u Republici Srpskoj, saopštila je Srpska demokratska stranka (SDS).

Republika Srpska 28.09.2018 | 10:20
Dodik je oduvijek opozicija Srpskoj
Saopštenje prenosimo u cjelosti:

''U vrijeme kada se Republika nalazi pred ekonomskim, socijalnim i naročito demografskim nestankom, Milorad Dodik i SNSD ne žele da prihvate realnost, već nazivaju izdajnicima svakog ko pameću i patriotizmom želi da pomogne Srpskoj. Dodik je ponovo opozicija vlastitom narodu i njegovoj budućnosti.

Srpska demokratska stranka je navikla da bude na prvoj liniji protiv neprijatelja našeg naroda – u ratu su to bile tzv. Armija BiH i HVO, poslije rata visoki predstavnici međunarodne zajednice, a sada je to politika SNSD-a.

Srpskoj demokratskoj stranci Dodikove laži o izdajnicima i patriotama ne mogu nanijeti zlo, ali mogu građanima. Upornim gebelsovskim lažima zavadio je brata sa bratom, oca sa sinom, komšiju sa komšijom. Svako ko ne misli kao Dodik označen je kao neprijatelj. Dodik je kriv za podjele među Srbima koje su danas veće nego one iz doba četnika i partizana.

Dodik i SNSD nisu nikakve srpske patriote, već najpredaniji ktitori današnje BiH čijom voljom su desetine nadležnosti sa Republike Srpske prenesene u Sarajevo i formirano isto toliko novih institucija. Da li je izdajnik SDS ili onaj ko je glasao za zajedničke tablice, pasoše BiH, formiranje SIPA, OBA, Suda i Tužilaštva BiH, Instituta za nestala lica i brojnih drugih agencija, direkcija i instituta?

Srpska demokratska stranka je nacionalni interes Srba i Republike Srpske ”izdala” samo jednom – novembra 2010. kada je potpisala Platformu o usaglašenom djelovanju sa SNSD na nivou institucija BiH. U najboljoj namjeri da ojačamo poziciju Republike Srpske na nivou BiH, u Sarajevo smo, nažalost, tada poveli stranku koja je iza naših leđa trgovala srpskim nacionalnim interesom i čiji je lider, zarad kratkotrajnog opstanka na vlasti BiH, svojim partnerima Srbima zabio nož u leđa.

Pokazalo se da od starog neprijatelja nikad novog prijatelja. Zato SNSD nikada više neće biti u prilici da vrijednost Republike Srpske mjeri akcizama, kreditom MMF i sećijaškim dogovorima sa Bakirom Izetbegovićem'', navodi se u saopštenju.

(BN)

Komentari / 29

Ostavite komentar
Name

Cccccccccc

28.09.2018 08:28

NJEGOVA STRANKA JE I VECINA MJESANACA..KOJI VOLE SRPSKE PARE NIKAKVI SU TO PATRIOTI..VIDITE MU LISTU..VIDITEMU VLADU SASTAVLJENU OD MJESANACA..KOJI SU POSTAVLJALI RAZNE DIREKTORCICE SAVJETNIKE PUNE ISTITUCIJE MJESANACA..I SRBUJU MI SRBI BORCI NEMOZEMO PROGOVORIT.ZATO ZAPOSLJAVAJU POLUTASKU DJECU EVO KOD MENE 5 SINOVA MJESANACA PRIMAJU VELIKE PLATE SA PRIVATNIM FAX DOK DJECA PALIH BORACA SRPSKA PLJUCAJU OKOLO..ZIV SVJEDOK..PARTIJA LOPOVA MJESANACA PATRITIZAM IM SAMO MASKA JA IH ZNAM SA DVOJNIM HRVATSKIM DRZAVLJASTVOM DIREKTORCIC I SVU IMOVINU ULAZE U HRVATSKU..A VOLI SRPSKEVPARE..ISTINA ZADJITE U INSTITUCIJE I PROVJERITE..

ODGOVORITE
Name

Odlazeci rezim Milorada Dodika

28.09.2018 08:37

Uvijek bio. Kao i njegovi trabanti dns i sp. Njihova djeca odreda idu u Katolicku gimnaziju u BL, sad su osnovali i osnovnu skolu Gvido Nestri, dok crveni pop Jefrem ne dozvoljava osnivanje pravoslavnih skola.

Name

Vrati se u osnovnu skolu nauci pisat

28.09.2018 08:55

Nije ni čudo sto si bio borac i sto se time dičiš . Tebi je ta titula biti borac najviše sto si mogao postići u zivotu . E sad ti neko drugi kriv sto nisi dalje dogurao i sto nisi inteligentniji ? Pa ne možeš ! I dotle dokle si “dogurao” je za tebe vrh . Samo budale i zatucane budale su uzimale puške a pametni su uzimali lovu. Ko ti je kriv sto nisi bio pametan ? I šta si očekivao ? Da ćeš zbog zasluga na ratnom polju da budeš čitav život u hladovini i da te neko drugi izdržava i daje svaki mjesec platu? Uhvati se motike koju si ispustio prije nego si uzeo pušku .

Name

RAJNA

28.09.2018 09:15

Njegova stranka je reformisani Reformisti Ante Markovića. Pomenuti je i u toj stranci dobro kotirao upravo zbog podrijetla, pomenuti se nije odazvao vojnom pozivu, već je utekao u Srbiju i tamo se bavio švercom sa susedima Hrvatima, pomenuti je bio za Vens Ovenov plan i na kraju , pomenuti je doveden za rukicu od dviju tetica, Olbrajtove i Plavšićke, sa zadatkom da iznutra kao hrčak pojede RS . Došlo je vrijeme da se hrčak stavi u kavez .

Name

Ništa Drugo Nemogu Reći,

28.09.2018 09:49

Dok se ta kriminalna banda ne umakne , ne moti mirno spavati ,samo odložite ' napravite narodu uslugu.

Name

Bebe

28.09.2018 10:14

Svake izbore vi gospodo isto napadate dodika i snsd Daje pricajte o svojim asovima posto cete opet biti opozicija

Name

RE Za Kretena

28.09.2018 11:03

Pravi pokazatelj razmisljanja SNSD polutana i prikrivenog ustase. Smeta ti sto se covjek naziva borcem. Da ti nije bilo njega injemu slicnih sad bi bio izbjeglica u Srbiji a tvoj Baja bi bio"zastitnik vile na Dedinju". I mozda je covjek najvise dostigao u zivotu to sto je borac , ali tvoje najvece dostignuce je da viris iz guzice Baji i SNSD-u

Name

khtp

28.09.2018 11:23

Sram vas bilo o kakvim mješancima govorite? kojim jezikom pricate, zar je noguće da ste se upustili u zamku s mizgovima koji i RS misle da samo Srbi imaju pravo na život. Ne podržavam Dodika i i ni jednog političara ni iz RS ni iz Federacije, ali i takvi kao što ste vi nisu vrijedni kao ljudi. Sram vas bilo. Čuj mješanci!!!!! Sramota

Name

Pogubno

28.09.2018 08:33

Apsolutno tačno, treba biti realan: arčio kako je htio, davao šakom i kapom gdje god mu je trebalo, ne narodu već njemu i tajkunima lično. Uništio i privredu i drušvo u cjelini, rastjerao, okrenuo srbe jedne protiv drugih. Šta znače kontramitinzi: udrite se srbi jedni protiv drugih. Treći entitet u korist hrvata, prudski sporazum u korist hrvata, Srpska Čoviću na čuvanje a ne Ivaniću, kradja na izborima, papci, raseljavanje mladih, isključivanje SDS i formiranje većine u BiH parlamentu i koalicija sa HDZ i SDA. On se nada da mi ovo ne pamtimo, Hoćemo li biti blesavi pa preko toga preći? A Jasenovačka gradja to mu nikad ne smijemo oprostiti.

ODGOVORITE
Name

Joja

28.09.2018 09:05

Sta je to jasenovacka japija?

Name

Victoria

28.09.2018 08:33

"Upornim gebelsovskim lažima zavadio je brata sa bratom, oca sa sinom, komšiju sa komšijom." Tačno. Zavadio je i punca i šuru sa zetom. Evo, Siniša Ilić, narodni poslanik dobio je batine od punca i šure. Prešaltali se u SNSD i istukli zeta, ubili puru u njemu. Doduše, zet im je bio niko i ništa dok se nije oženio debelom Markovićkom.

ODGOVORITE
Name

7

28.09.2018 09:03

Dodig koji je hrvatskog porijekla, dozvoljava da u Derventi,digne spomenik ustasama,i Cvijanović,isto hrvatskog porijekla,zatrli u RS omladinu,skole zatvorene,dodju na Manjaci,i medju Srbe,uspiju ih obmanuti,i to helikopterom,i pricaju bajke,a sela oko Manjaci pusta,znaju mudri Hrvati nasu slabu točku,mi uzivamo slusaju i njihove bajke, covjek koji je bio dezerter vojske RS, kako moze biti njen predsednik

Name

Dv

28.09.2018 08:34

I 95 g ste izdali .

ODGOVORITE
Name

Igor

28.09.2018 08:46

Opozicija je daleko od idealne, kandidat za predsjednika je po meni premlad i manjka mu politickog i zivotnog iskustva ALI prvi korak se mora napraviti . Mora se dati sansa drugima jer ovi su nas upropastili.

ODGOVORITE
Name

Re Igor

28.09.2018 11:32

Nemoj ljubim te,nama je srbovanje dusevna hrana.Ako nam Dood izgubi,postacemo bez Velikog Baje dusevni bolesnici.

Name

Е

28.09.2018 08:50

Можете да причате шта хоћете али мени је добро познат патриотизам и ваш и његов и СДС и СНСД. Ко мене вагате у грам.

ODGOVORITE
Name

Milo

28.09.2018 08:58

Imacete priliku 7. oktobra da kazete sta mislite o Dodiku i Zeljki...

ODGOVORITE
Name

Gotovo je !

28.09.2018 09:02

Srbi došli u corsokak i niko ih vise odatle ne izvadi. Kad Vučić koji ima sve odrješenje ruke u Srbiji i ne može ništa da uradi osim da moli i da rasprodaje Kinezima, Turcima, Arapima... šta se još može rasprodat kako će Ivanic i Vukota u entitetu koji nema vise šta prodat niti ponudit ?

ODGOVORITE
Name

Đorđe

28.09.2018 11:23

@Gotov je, uvaženi glavu gore; "Bez optimizma mi smo bez vjere. A bez vjere su bili stotine volova, koji su jutros zaklani na klanici." Vladika Nikolaj Velimirović (4. januar 1881 - 18. mart 1956). Pozdrav i ugodno popodne svim dobrim i optimizmom obuzetim ljudima.

Name

??????????????????

28.09.2018 09:47

Pa kako onda vlada sve ove godine

ODGOVORITE
Name

M

28.09.2018 10:19

Pa dali ste i glupi i ćoravi da nevidite kako vlada, dijeli penzionerima kao prosjacima od kredita a papke kupuje od opljačkanog od naroda sa kumovima i tajkunima.

Name

Rs

28.09.2018 10:00

Srbi dragi prestanite da pljujete jedni druge , ovo odgovara nasim neprijateljima nego izadjite 7 oktobra zaokruzite koga mislite da je dobar za srpski narod ko pobijedi neka vlada jer ova kampanja ne lici ni nasta zgrozim se kad citam komentare i samo se nadam da je vecina komentara iz federacije samo se kriju pod srpskim imenima.SRBI UPAMET PUNO JE MLADIH GLAVA IZGINULO ZA OVO STO IMAMO ZATO CUVAJMO REPUBLIKU SRBSKU>

ODGOVORITE
Name

Sulud potez

28.09.2018 10:15

Ma ovaj narod ima žestoku dijagnozu , kad je izabrao švercera za predsjednika. O čemu više i dalje pričati ????

ODGOVORITE
Name

Stršljen

28.09.2018 10:37

Pobijedi li opozicija , neka onda ako imalo ima soli u glavi udruženim snagama okupi najkalitetnije ljude iz svih sfera djelatnosti koji će intenzivno raditi na oporavku Republike Srpske, naroda u njoj. Pitam se , hoće li imati snage za to i uopšte prepoznati takvu potrebu. Da se riječi pretvore u djela.

ODGOVORITE
Name

rodoljublje

28.09.2018 11:01

Nadam se da cemo docekati dan kada cemo ova nova lica (nadam se rodoljubna, postena, junacka kakva smo vec imali kroz istoriju) pitati dokle se stiglo sa procesom, sudjenjem svim ovim zlotvorima. Hoce li gradjani bez straha moci izrazavati nezadovoljstvo, hoce li se postovati zakoni, hoce li se covjek osjecati slobodno u svojoj otadzbini...? Iskreno se nadam da hoce

ODGOVORITE
Name

Đorđe

28.09.2018 11:09

Tamo gdje kažeš "ON" i svi znaju na koga misliš, tu nema slobode. "ON" je upravnik neke vrste logora, u kojem si sretan ako si živ. Do Oslobođenja Ideemoooooo........

ODGOVORITE
Name

Напријед

28.09.2018 11:23

МД је класични тиранин, обични преварант који годинама манипулише са српским народом и њиховим интересима. Функцију користи за лично богаћење, а у реалности уништава све чега се дотакне. Зато не будимо слаби, не поклекнимо пред његовим пријетњама, сачувајмо достојанство и 7. октобра збацимо режим са власти. СвиЋе!

ODGOVORITE
Name

Miladin

30.09.2018 04:28

Dodik je institucija srpski junak koji ce ponovo pobjediti 7 oktobra. baja iz laktasa sds 0.

Name

Patriota

28.09.2018 18:33

SNSD nisu patriote. Zavadili su srpski narod. Dosta. Takvi ne trebaju Republici Srpskoj.

ODGOVORITE