Додик је одувијек опозиција Српској

Судбина Милорада Додика јесте да буде опозиција Републици Српској у најтежим тренуцима за њу. Док је Српска демократска странка, заједно са народом и борцима, у рату стварала и бранила Републику, Додик је изигравао реформисту Анте Марковића и у посланичким клупама гласао против воље српског народа. Војску, и то страну, заволио је тек у миру, када га је СФОР на својим тенковима довео на власт у Републици Српској, саопштила је Српска демократска странка (СДС).

Република Српска 28.09.2018 | 10:20
Додик је одувијек опозиција Српској
Саопштење преносимо у цјелости:

''У вријеме када се Република налази пред економским, социјалним и нарочито демографским нестанком, Милорад Додик и СНСД не желе да прихвате реалност, већ називају издајницима сваког ко памећу и патриотизмом жели да помогне Српској. Додик је поново опозиција властитом народу и његовој будућности.

Српска демократска странка је навикла да буде на првој линији против непријатеља нашег народа – у рату су то биле тзв. Армија БиХ и ХВО, послије рата високи представници међународне заједнице, а сада је то политика СНСД-а.

Српској демократској странци Додикове лажи о издајницима и патриотама не могу нанијети зло, али могу грађанима. Упорним гебелсовским лажима завадио је брата са братом, оца са сином, комшију са комшијом. Свако ко не мисли као Додик означен је као непријатељ. Додик је крив за подјеле међу Србима које су данас веће него оне из доба четника и партизана.

Додик и СНСД нису никакве српске патриоте, већ најпреданији ктитори данашње БиХ чијом вољом су десетине надлежности са Републике Српске пренесене у Сарајево и формирано исто толико нових институција. Да ли је издајник СДС или онај ко је гласао за заједничке таблице, пасоше БиХ, формирање СИПА, ОБА, Суда и Тужилаштва БиХ, Института за нестала лица и бројних других агенција, дирекција и института?

Српска демократска странка је национални интерес Срба и Републике Српске ”издала” само једном – новембра 2010. када је потписала Платформу о усаглашеном дјеловању са СНСД на нивоу институција БиХ. У најбољој намјери да ојачамо позицију Републике Српске на нивоу БиХ, у Сарајево смо, нажалост, тада повели странку која је иза наших леђа трговала српским националним интересом и чији је лидер, зарад краткотрајног опстанка на власти БиХ, својим партнерима Србима забио нож у леђа.

Показало се да од старог непријатеља никад новог пријатеља. Зато СНСД никада више неће бити у прилици да вриједност Републике Српске мјери акцизама, кредитом ММФ и сећијашким договорима са Бакиром Изетбеговићем'', наводи се у саопштењу.

(БН)

Коментари / 29

Оставите коментар
Name

Цццццццццц

28.09.2018 08:28

ЊЕГОВА СТРАНКА ЈЕ И ВЕЦИНА МЈЕСАНАЦА..КОЈИ ВОЛЕ СРПСКЕ ПАРЕ НИКАКВИ СУ ТО ПАТРИОТИ..ВИДИТЕ МУ ЛИСТУ..ВИДИТЕМУ ВЛАДУ САСТАВЉЕНУ ОД МЈЕСАНАЦА..КОЈИ СУ ПОСТАВЉАЛИ РАЗНЕ ДИРЕКТОРЦИЦЕ САВЈЕТНИКЕ ПУНЕ ИСТИТУЦИЈЕ МЈЕСАНАЦА..И СРБУЈУ МИ СРБИ БОРЦИ НЕМОЗЕМО ПРОГОВОРИТ.ЗАТО ЗАПОСЉАВАЈУ ПОЛУТАСКУ ДЈЕЦУ ЕВО КОД МЕНЕ 5 СИНОВА МЈЕСАНАЦА ПРИМАЈУ ВЕЛИКЕ ПЛАТЕ СА ПРИВАТНИМ ФАX ДОК ДЈЕЦА ПАЛИХ БОРАЦА СРПСКА ПЉУЦАЈУ ОКОЛО..ЗИВ СВЈЕДОК..ПАРТИЈА ЛОПОВА МЈЕСАНАЦА ПАТРИТИЗАМ ИМ САМО МАСКА ЈА ИХ ЗНАМ СА ДВОЈНИМ ХРВАТСКИМ ДРЗАВЉАСТВОМ ДИРЕКТОРЦИЦ И СВУ ИМОВИНУ УЛАЗЕ У ХРВАТСКУ..А ВОЛИ СРПСКЕВПАРЕ..ИСТИНА ЗАДЈИТЕ У ИНСТИТУЦИЈЕ И ПРОВЈЕРИТЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одлазеци резим Милорада Додика

28.09.2018 08:37

Увијек био. Као и његови трабанти днс и сп. Њихова дјеца одреда иду у Католицку гимназију у БЛ, сад су основали и основну сколу Гвидо Нестри, док црвени поп Јефрем не дозвољава оснивање православних скола.

Name

Врати се у основну сколу науци писат

28.09.2018 08:55

Није ни чудо сто си био борац и сто се тиме дичиш . Теби је та титула бити борац највише сто си могао постићи у зивоту . Е сад ти неко други крив сто ниси даље догурао и сто ниси интелигентнији ? Па не можеш ! И дотле докле си “догурао” је за тебе врх . Само будале и затуцане будале су узимале пушке а паметни су узимали лову. Ко ти је крив сто ниси био паметан ? И шта си очекивао ? Да ћеш због заслуга на ратном пољу да будеш читав живот у хладовини и да те неко други издржава и даје сваки мјесец плату? Ухвати се мотике коју си испустио прије него си узео пушку .

Name

РАЈНА

28.09.2018 09:15

Његова странка је реформисани Реформисти Анте Марковића. Поменути је и у тој странци добро котирао управо због подријетла, поменути се није одазвао војном позиву, већ је утекао у Србију и тамо се бавио шверцом са суседима Хрватима, поменути је био за Венс Овенов план и на крају , поменути је доведен за рукицу од двију тетица, Олбрајтове и Плавшићке, са задатком да изнутра као хрчак поједе РС . Дошло је вријеме да се хрчак стави у кавез .

Name

Ништа Друго Немогу Рећи,

28.09.2018 09:49

Док се та криминална банда не умакне , не моти мирно спавати ,само одложите ' направите народу услугу.

Name

Бебе

28.09.2018 10:14

Сваке изборе ви господо исто нападате додика и снсд Даје прицајте о својим асовима посто цете опет бити опозиција

Name

РЕ За Кретена

28.09.2018 11:03

Прави показатељ размисљања СНСД полутана и прикривеног устасе. Смета ти сто се цовјек назива борцем. Да ти није било њега ињему слицних сад би био избјеглица у Србији а твој Баја би био"заститник виле на Дедињу". И мозда је цовјек највисе достигао у зивоту то сто је борац , али твоје највеце достигнуце је да вирис из гузице Баји и СНСД-у

Name

кхтп

28.09.2018 11:23

Срам вас било о каквим мјешанцима говорите? којим језиком прицате, зар је ногуће да сте се упустили у замку с мизговима који и РС мисле да само Срби имају право на живот. Не подржавам Додика и и ни једног политичара ни из РС ни из Федерације, али и такви као што сте ви нису вриједни као људи. Срам вас било. Чуј мјешанци!!!!! Срамота

Name

Погубно

28.09.2018 08:33

Апсолутно тачно, треба бити реалан: арчио како је хтио, давао шаком и капом гдје год му је требало, не народу већ њему и тајкунима лично. Уништио и привреду и друшво у цјелини, растјерао, окренуо србе једне против других. Шта значе контрамитинзи: удрите се срби једни против других. Трећи ентитет у корист хрвата, прудски споразум у корист хрвата, Српска Човићу на чување а не Иванићу, крадја на изборима, папци, расељавање младих, искључивање СДС и формирање већине у БиХ парламенту и коалиција са ХДЗ и СДА. Он се нада да ми ово не памтимо, Хоћемо ли бити блесави па преко тога прећи? А Јасеновачка градја то му никад не смијемо опростити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

28.09.2018 09:05

Ста је то јасеновацка јапија?

Name

Вицториа

28.09.2018 08:33

"Упорним гебелсовским лажима завадио је брата са братом, оца са сином, комшију са комшијом." Тачно. Завадио је и пунца и шуру са зетом. Ево, Синиша Илић, народни посланик добио је батине од пунца и шуре. Прешалтали се у СНСД и истукли зета, убили пуру у њему. Додуше, зет им је био нико и ништа док се није оженио дебелом Марковићком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

7

28.09.2018 09:03

Додиг који је хрватског поријекла, дозвољава да у Дервенти,дигне споменик устасама,и Цвијановић,исто хрватског поријекла,затрли у РС омладину,сколе затворене,додју на Мањаци,и медју Србе,успију их обманути,и то хеликоптером,и прицају бајке,а села око Мањаци пуста,знају мудри Хрвати насу слабу точку,ми узивамо слусају и њихове бајке, цовјек који је био дезертер војске РС, како мозе бити њен председник

Name

Дв

28.09.2018 08:34

И 95 г сте издали .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

28.09.2018 08:46

Опозиција је далеко од идеалне, кандидат за предсједника је по мени премлад и мањка му политицког и зивотног искуства АЛИ први корак се мора направити . Мора се дати санса другима јер ови су нас упропастили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Игор

28.09.2018 11:32

Немој љубим те,нама је србовање дусевна храна.Ако нам Доод изгуби,постацемо без Великог Баје дусевни болесници.

Name

Е

28.09.2018 08:50

Можете да причате шта хоћете али мени је добро познат патриотизам и ваш и његов и СДС и СНСД. Ко мене вагате у грам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

28.09.2018 08:58

Имацете прилику 7. октобра да казете ста мислите о Додику и Зељки...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готово је !

28.09.2018 09:02

Срби дошли у цорсокак и нико их висе одатле не извади. Кад Вучић који има све одрјешење руке у Србији и не може ништа да уради осим да моли и да распродаје Кинезима, Турцима, Арапима... шта се још може распродат како ће Иваниц и Вукота у ентитету који нема висе шта продат нити понудит ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

28.09.2018 11:23

@Готов је, уважени главу горе; "Без оптимизма ми смо без вјере. А без вјере су били стотине волова, који су јутрос заклани на кланици." Владика Николај Велимировић (4. јануар 1881 - 18. март 1956). Поздрав и угодно поподне свим добрим и оптимизмом обузетим људима.

Name

??????????????????

28.09.2018 09:47

Па како онда влада све ове године

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

28.09.2018 10:19

Па дали сте и глупи и ћорави да невидите како влада, дијели пензионерима као просјацима од кредита а папке купује од опљачканог од народа са кумовима и тајкунима.

Name

Рс

28.09.2018 10:00

Срби драги престаните да пљујете једни друге , ово одговара насим непријатељима него изадјите 7 октобра заокрузите кога мислите да је добар за српски народ ко побиједи нека влада јер ова кампања не лици ни наста згрозим се кад цитам коментаре и само се надам да је вецина коментара из федерације само се крију под српским именима.СРБИ УПАМЕТ ПУНО ЈЕ МЛАДИХ ГЛАВА ИЗГИНУЛО ЗА ОВО СТО ИМАМО ЗАТО ЦУВАЈМО РЕПУБЛИКУ СРБСКУ>

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сулуд потез

28.09.2018 10:15

Ма овај народ има жестоку дијагнозу , кад је изабрао шверцера за предсједника. О чему више и даље причати ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стршљен

28.09.2018 10:37

Побиједи ли опозиција , нека онда ако имало има соли у глави удруженим снагама окупи најкалитетније људе из свих сфера дјелатности који ће интензивно радити на опоравку Републике Српске, народа у њој. Питам се , хоће ли имати снаге за то и уопште препознати такву потребу. Да се ријечи претворе у дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

родољубље

28.09.2018 11:01

Надам се да цемо доцекати дан када цемо ова нова лица (надам се родољубна, постена, јунацка каква смо вец имали кроз историју) питати докле се стигло са процесом, судјењем свим овим злотворима. Хоце ли градјани без страха моци изразавати незадовољство, хоце ли се постовати закони, хоце ли се цовјек осјецати слободно у својој отадзбини...? Искрено се надам да хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

28.09.2018 11:09

Тамо гдје кажеш "ОН" и сви знају на кога мислиш, ту нема слободе. "ОН" је управник неке врсте логора, у којем си сретан ако си жив. До Ослобођења Идеемоооооо........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

28.09.2018 11:23

МД је класични тиранин, обични преварант који годинама манипулише са српским народом и њиховим интересима. Функцију користи за лично богаћење, а у реалности уништава све чега се дотакне. Зато не будимо слаби, не поклекнимо пред његовим пријетњама, сачувајмо достојанство и 7. октобра збацимо режим са власти. СвиЋе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин

30.09.2018 04:28

Додик је институција српски јунак који це поново побједити 7 октобра. баја из лактаса сдс 0.

Name

Патриота

28.09.2018 18:33

СНСД нису патриоте. Завадили су српски народ. Доста. Такви не требају Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ