Đokić: Prijete mi! Ako mi naude, imaće ko da me osveti!

Fudbalski sudija iz Užica Nenad Đokić dobio je brojne pretnje posle 158. večitog derbija u kojem je priznao "sporni gol" Ričmonda Boaćija.  SMS pretnje sudiji koji je priznao gol u derbiju: Čuvaj se! Vadićemo te iz Dunava! Đokić: Ako mi naude, ima ko da me osveti! Arbitar iz Užica dobio veliki broj uvredljivih poruka posle okršaja večitih, kaže da se nije obraćao policiji.

Fudbal 26.09.2018 | 21:40
Đokić: Prijete mi! Ako mi naude, imaće ko da me osveti!
Đokić, inače jedan od najboljih srpskih sudija i internacionalac, kao arbitar iz gola signalizirao je Danilu Grujiću da je lopta posle udarca glavom Boaćija prešla zamišljenu gol liniju.

Mnogi su zamerili Đokiću što se nije dobro pozicionirao kod gola Boaćija, te da nije mogao dobro da vidi da li je pomenutu situaciju. On se ubrzo oglasio i rekao da je dobio veliki broj pretećih poruka.

Fudbal u drugom planu. Nažalost. I ne prvi put. Umesto da se posle 158. večitog derbija priča o igri – a Partizan je, primera radi, pružio izuzetnu – u centru pažnje je fantomski gol Ričmonda Boaćija, za koji niko nema čvrste dokaze da je postignut, kao što ih nema i da nije postignut.

Bilo kako, odluka dodatnog sudije Nenada Đokića žestoko je uzdrmala sportsku javnost u Srbiji, koja danima komentariše šta se desilo u 73. minutu susreta devetog superligaškog kola. Toliko su se strasti uzburkale da je arbitar iz Užica od nedelje veče, kad je duel u Humskoj završen, dobio veliki broj SMS poruka, od kojih su neke – uverava Sportski žurnal – bile preteće sadržine.

Taj dnevnik cititra:
„Vadićemo te iz Dunava, ovde kod Krčedina“, „J... te Grobari“ i „Čuvaj se, Đokiću“.

"Ne mogu ni sam da izbrojim koliko sam uvredljivih i pretećih poruka dobio. Ne plašim se nikoga i samo iz tog razloga se nisam obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država neka radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti", istakao je Đokić u izjavi za "Sportski Žurnal".

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde završena je rezultatom 1:1, a zbog spornog gola Boaćija i dalje se ne smiruju strasti.

Saga se nastavlja. Nažalost.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ČAPAJEV

26.09.2018 22:27

Đokiću ja sam umrli Partizanivac i nista ti ne zamjeram. Da nisi svirao gol isto bi se proveo od ovih drugih. A Drzava nam je zalisna do beskraja u kad vec nema nje da te stizi. Moraju znati ivi sto prijete da nece biti džaba. Svi oni imaju familije sestre braću očeve i td. I oni ih ugrozavaju. U čestitim pitoducama uvjek je bilo mudonja koji su realizovali osvetu Pa ko voli nek izvoli.

ODGOVORITE