Narod hoće ugovor sa Vukotom

„Naša će borba biti borba poštenih protiv nepoštenih, razumnih protiv bahatih, odgovornih protiv samoživih. Na kraju tog puta, na izborima i poslije njih – znaćemo kojih je više u Republici Srpskoj. Zaustavićemo praksu da jedna grupa partija zamijeni drugu na vlasti, da umjesto jednog dobijemo drugog vođu. Insistiraću da javnim preduzećima upravljaju najsposobniji i najstručniji, koji će morati da svake godine polože račune i ispune plan. "

Republika Srpska 22.09.2018 | 14:47
Narod hoće ugovor sa Vukotom
Ovo su samo neke od tačaka dokumenta pod nazivom „Ugovor sa narodom“, koji od početka predizborne kampanje građani u više od 60 gradova i opština Republike Srpske potpisuju sa Vukotom Govedaricom, kandidatom Saveza za pobjedu na predstojećim opštim izborima.

U pitanju je dokument u kome su sadržane garancije i planovi budućeg predsjednika Republike Srpske, kao i obaveze koje će on preuzeti na sebe i za njihovo ispunjenje odgovarati narodu.



„Želio sam da građani Republike Srpske budu uvjereni u moju spremnost i odlučnost da na sve što kažem stavim svoj potpis, obraz i čast. Drago mi je da su građani to prepoznali, te da svako od ovih 90 i više hiljada ljudi u svom domu ima dokument koji će u budućnosti predstavljati dokaz da smo vratili Srpsku narodu", izjavio je Govedarica.

Potpisivanje „Ugovora sa narodom“ se nastavlja širom Republike Srpske, na štandovima Srpske demokratske stranke, i odvijaće se sve do predizborne tišine.

(BN)