PL BiH: "Nula" Krupe i Zvijezde 09

Zvijezda 09 i Krupa odigrali su neriješeno 0:0 u subotnjoj utakmici devetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Fudbal 16.09.2018 | 16:00
PL BiH: "Nula" Krupe i Zvijezde 09
Na debiju novog trenera ekipe iz etno-sela Stanišići Darka Nestorovića, koji je preuzeo Zvijezdu 09 poslije serije loših rezultata i skandala sa namještanjem utakmica, nije bilo pogodaka.

Veći dio susreta uglavnom je protekao u međusobnoj borbi na sredini terena i bez mnogo pravih prilika. Ipak, gostujući tim iz Krupe na Vrbasu bio je konkretniji i imao više polušansi, ali je izabranicima Branislava Krunića nedostajao završni pas da bi eventualno stigli do pobjede.

Imali su čak i od 55. minuta igrača više u polju nakon što je crveni karton zaradio Amer Osmanagić, ali im to nije bilo dovoljno da savladaju golmana Semberaca Filipa Erića.

Zvijezda 09 je tako i poslije devet mečeva ostala bez ijedne pobjede, upisavši četvrti remi, dok je ekipi Krupe ovo bio peti "egal" ove sezone.

ZVIJEZDA 09: Erić, Zlatković, Krajišnik, Husić, Huseinbašić, Tojčić, Vojinović, Babić, Osmanagić, Zekanović, Govedarica. Trener: Darko Nestorović

KRUPA: Kutić, Puzigaća, Redžić, Makitan, Lukić, Nikodijević, Handžić, Aganspahić, Milanović, Maksimović, Crnov. Trener: Branislav Krunić

Izvor: Mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar