ПЛ БиХ: "Нула" Крупе и Звијезде 09

Звијезда 09 и Крупа одиграли су неријешено 0:0 у суботњој утакмици деветог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Фудбал 16.09.2018 | 16:00
ПЛ БиХ: "Нула" Крупе и Звијезде 09
На дебију новог тренера екипе из етно-села Станишићи Дарка Несторовића, који је преузео Звијезду 09 послије серије лоших резултата и скандала са намјештањем утакмица, није било погодака.

Већи дио сусрета углавном је протекао у међусобној борби на средини терена и без много правих прилика. Ипак, гостујући тим из Крупе на Врбасу био је конкретнији и имао више полушанси, али је изабраницима Бранислава Крунића недостајао завршни пас да би евентуално стигли до побједе.

Имали су чак и од 55. минута играча више у пољу након што је црвени картон зарадио Амер Османагић, али им то није било довољно да савладају голмана Сембераца Филипа Ерића.

Звијезда 09 је тако и послије девет мечева остала без иједне побједе, уписавши четврти реми, док је екипи Крупе ово био пети "егал" ове сезоне.

ЗВИЈЕЗДА 09: Ерић, Златковић, Крајишник, Хусић, Хусеинбашић, Тојчић, Војиновић, Бабић, Османагић, Зекановић, Говедарица. Тренер: Дарко Несторовић

КРУПА: Кутић, Пузигаћа, Реџић, Макитан, Лукић, Никодијевић, Ханџић, Аганспахић, Милановић, Максимовић, Црнов. Тренер: Бранислав Крунић

Извор: Мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар