Užas: Muškarac iskasapio majku

Monstruozno ubistvo, kakvo ne pamte ni najstariji mještani, desilo se u Bosanskoj Krupi.  

Bosna i Hercegovina 15.09.2018 | 12:40
Užas: Muškarac iskasapio majku
Mlađi muškarac ubio je svoju majku te je, za sada nepoznatim predmetima, isjekao njeno tijelo na komade i zakopao ih na više različitih lokacija.

Istražioci rade na iskopavanju dijelova tijela, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac.

Kako saznaje Avaz, sin je uhapšen te je policajcima pokazao gdje je zakopao dijelove tijela. 

Kako je potvrđeno iz više različitih policijskih izvora, osumnjičeni za monstruozno ubistvo predao se sinoć oko 20 sati policajcima iz Sarajeva.

Kako otkriva jedan od izvora, on se “škoda oktaviom” dovezao u Sarajevo te je na području opštine Centar pozvao policiju te je kazao: “Ja sam iz Krajine, ubio sam majku. Dođite po mene”.

Nakon toga, na prijavljenu lokaciju upućeno je više policijskih patrola koje su sa velikim oprezom pristupile ubici i uhapsile ga. Tokom noći je transportovan u Bosansku Krupu gdje je predat policiji.

Izvor: Avaz

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

n'Naselje Mahmići u selu Velići kod Bos. Krupe

15.09.2018 18:03

“Sin je navodno ubio majku i policiji je priznao da je to uradio. Rekao je i da je ubistvo počinio hladnim oružjem – sjekirom te da ju je nakon toga zakopao. Trenutno se traga za tijelom”, kazala nam je Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a USK. Zločin je priznao V. S. (1985.), nakon čega je lišen slobode. Iz MUP-a su nam rekli da u ovom momentu nemaju više informacija te da njihovi pripadnici pretražuju teren, kako bi se moglo potvrditi da li su navodi V. S. tačni. Iz Krupljani ba ----------------------------------------- Mizerija od ljudi.

ODGOVORITE