Ужас: Мушкарац искасапио мајку

Монструозно убиство, какво не памте ни најстарији мјештани, десило се у Босанској Крупи.  

Босна и Херцеговина 15.09.2018 | 12:40
Ужас: Мушкарац искасапио мајку
Млађи мушкарац убио је своју мајку те је, за сада непознатим предметима, исјекао њено тијело на комаде и закопао их на више различитих локација.

Истражиоци раде на ископавању дијелова тијела, а о свему је обавијештен дежурни тужилац.

Како сазнаје Аваз, син је ухапшен те је полицајцима показао гдје је закопао дијелове тијела. 

Како је потврђено из више различитих полицијских извора, осумњичени за монструозно убиство предао се синоћ око 20 сати полицајцима из Сарајева.

Како открива један од извора, он се “шкода октавиом” довезао у Сарајево те је на подручју општине Центар позвао полицију те је казао: “Ја сам из Крајине, убио сам мајку. Дођите по мене”.

Након тога, на пријављену локацију упућено је више полицијских патрола које су са великим опрезом приступиле убици и ухапсиле га. Током ноћи је транспортован у Босанску Крупу гдје је предат полицији.

Извор: Аваз

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

н'Насеље Махмићи у селу Велићи код Бос. Крупе

15.09.2018 18:03

“Син је наводно убио мајку и полицији је признао да је то урадио. Рекао је и да је убиство починио хладним оружјем – сјекиром те да ју је након тога закопао. Тренутно се трага за тијелом”, казала нам је Снежана Галић, гласноговорница МУП-а УСК. Злочин је признао В. С. (1985.), након чега је лишен слободе. Из МУП-а су нам рекли да у овом моменту немају више информација те да њихови припадници претражују терен, како би се могло потврдити да ли су наводи В. С. тачни. Из Крупљани ба ----------------------------------------- Мизерија од људи.

ОДГОВОРИТЕ