Lacio snizio cijenu: Sergej sad ne košta 120 miliona!

Italijanski mediji pišu da je Lotito prihvatio Kežmanov zahtev.

Fudbal 16.09.2018 | 14:00
Lacio snizio cijenu: Sergej sad ne košta 120 miliona!
Sergej Milinković Savić (23) bio je jedan od najpominjanijih igrača u minulom prelaznom roku, ali na kraju ipak nije otišao iz Lacija.

Iako se gazda rimskog kluba Klaudio Lotito "gađao" ciframa od 150 i 120 miliona evra i iako je postavljao visoke uslove pred zainteresovane, na svoj zahtev nije dobio potvrdan odgovor.

Milinković Savić je u međuvremenu imao zanemarljivu epizodu na Svetskom prvenstvu, a na početku takmičarske 2018/19 i dalje traži prošlosezonsku formu.

Ovog septembra, srpski internacionalac sa Lacijom pregovara o novom, "pojačanom" ugovoru, koji će imati i definisanu "izlaznu" klauzulu, odnosno cenu za koju će Lacio biti obavezan da ga pusti.

Prema pisanju portala "Ćitaćeleste", Milinković Savić će uskoro potpisati novi ugovor i biće mu garantovana zarada od 3,2 miliona evra po sezoni.

"Takođe, Lotito će biti spreman da prihvati zahtev Mateje Kežmana (agenta igrača) i da 'ubaci' u ugovor i izlaznu klauzulu od 100 miliona evra", objavio je isti izvor.

Dakle, to će biti iznos za koji će nekadašnji đak i prvotimac Vojvodine definitivno moći da napusti Olimpiko, bez obzira na Lotitovo mišljenje. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar