Лацио снизио цијену: Сергеј сад не кошта 120 милиона!

Италијански медији пишу да је Лотито прихватио Кежманов захтев.

Фудбал 16.09.2018 | 14:00
Лацио снизио цијену: Сергеј сад не кошта 120 милиона!
Сергеј Милинковић Савић (23) био је један од најпомињанијих играча у минулом прелазном року, али на крају ипак није отишао из Лација.

Иако се газда римског клуба Клаудио Лотито "гађао" цифрама од 150 и 120 милиона евра и иако је постављао високе услове пред заинтересоване, на свој захтев није добио потврдан одговор.

Милинковић Савић је у међувремену имао занемарљиву епизоду на Светском првенству, а на почетку такмичарске 2018/19 и даље тражи прошлосезонску форму.

Овог септембра, српски интернационалац са Лацијом преговара о новом, "појачаном" уговору, који ће имати и дефинисану "излазну" клаузулу, односно цену за коју ће Лацио бити обавезан да га пусти.

Према писању портала "Ћитаћелесте", Милинковић Савић ће ускоро потписати нови уговор и биће му гарантована зарада од 3,2 милиона евра по сезони.

"Такође, Лотито ће бити спреман да прихвати захтев Матеје Кежмана (агента играча) и да 'убаци' у уговор и излазну клаузулу од 100 милиона евра", објавио је исти извор.

Дакле, то ће бити износ за који ће некадашњи ђак и првотимац Војводине дефинитивно моћи да напусти Олимпико, без обзира на Лотитово мишљење. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар