Klop: Ako je ovo najbolje što možemo...

Menadžer "redsa" naglasio je da nema mesta euforiji uoči subotnjeg duela sa Brajtonom.

Fudbal 25.08.2018 | 12:15
Klop: Ako je ovo najbolje što možemo...
Liverpul je počeo premijerligaško takmičenje pobedama bez primljenog pogotka nad Vest Hemom i Kristal Palasom, pa se nalazi na deobi prve pozicije, sa gol-razlikom za nijansu lošijom nego što je ima lider i branilac titule Mančester siti.

Jirgen Klop je pred duel sa Brajtonom na "Enfildu" (subota, 18.30) izjavio da su to stvari koje treba da se očekuju od ekipe kakva je Liverpul.

"Nisam nimalo euforičan. U nastavku sezone moramo da igramo najmanje na nivou na kome smo bili do sada. Ako je to najbolje što možemo, onda je to prilično slabo. Pred nama je mnogo utakmica u različitim takmičenjima i moramo biti spremni za svaku od njih", izjavio je menadžer "redsa".

Brajton stiže na Mersisajd osokoljen pobedom nad Mančester junajtedom u prošlom kolu.

"Junajted nije imao sreće u nekoliko situacija, mogao je da izvuče povoljniji rezultat, ali svakako da smo upozoreni. Poštujem Brajton i ono što radi menadžer Kris Hjuton. Prošle sezone smo ih pobedili 4:0, ali ta i ova situacija nisu za poređenje. Oni su u tom periodu imali obezbeđen opstanak, dok je nama 'gorelo pod nogama'", prisetio se nemački stručnjak.

"Atmosfera oko ekipe je u ovom trenutku maksimalno pozitivna i to mi se dopada, ali moramo da ostanemo budni i spremni da radimo".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar