Клоп: Ако је ово најбоље што можемо...

Менаџер "редса" нагласио је да нема места еуфорији уочи суботњег дуела са Брајтоном.

Фудбал 25.08.2018 | 12:15
Клоп: Ако је ово најбоље што можемо...
Ливерпул је почео премијерлигашко такмичење победама без примљеног поготка над Вест Хемом и Кристал Паласом, па се налази на деоби прве позиције, са гол-разликом за нијансу лошијом него што је има лидер и бранилац титуле Манчестер сити.

Јирген Клоп је пред дуел са Брајтоном на "Енфилду" (субота, 18.30) изјавио да су то ствари које треба да се очекују од екипе каква је Ливерпул.

"Нисам нимало еуфоричан. У наставку сезоне морамо да играмо најмање на нивоу на коме смо били до сада. Ако је то најбоље што можемо, онда је то прилично слабо. Пред нама је много утакмица у различитим такмичењима и морамо бити спремни за сваку од њих", изјавио је менаџер "редса".

Брајтон стиже на Мерсисајд осокољен победом над Манчестер јунајтедом у прошлом колу.

"Јунајтед није имао среће у неколико ситуација, могао је да извуче повољнији резултат, али свакако да смо упозорени. Поштујем Брајтон и оно што ради менаџер Крис Хјутон. Прошле сезоне смо их победили 4:0, али та и ова ситуација нису за поређење. Они су у том периоду имали обезбеђен опстанак, док је нама 'горело под ногама'", присетио се немачки стручњак.

"Атмосфера око екипе је у овом тренутку максимално позитивна и то ми се допада, али морамо да останемо будни и спремни да радимо".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар