Jokan o novom ugovoru: "Ne pitajte mene..."

Šta je menadžer Fulama odgovorio kada su ga pitali za ponudu rukovodstva da ostane do 2022. godine?

Fudbal 25.08.2018 | 10:00
Jokan o novom ugovoru: "Ne pitajte mene..."
Slaviša Jokanović (50) vratio je prošle sezone Fulam u Premijer ligu, sa istim klubom i potpuno novim timom počeo takmičarsku godinu u najjačoj konkurenciji i navodno je sada "na dnevni red" došlo pitanje njegovog ugovora.

Engleski mediji u sredu su pisali o tome da je rukovodstvo Fulama ponudilo srpskom stručnjaku veću platu i tri sezone duži ugovor od postojećeg (koji traje do ljeta 2019. godine), ali da je Jokanović odložio priču o toj temi.

Nije nagovješteno koji je razlog takvog stava, mada se pominjalo da "Jokan" nije bio zadovoljan radom rukovodstva tokom prelaznog roka. Tačnije, brzinom kojom su ispunjavani njegovih zahtjevi, jer je tim koji je želio dobio praktično u sedmici u kojoj je počela sezona.

Dan kasnije, srpski stručnjak izašao je pred medije i lično govorio o toj temi.

"Taj posao nije u mojim rukama. Time se bave moj agent i klub, ja ne. Zaista ne pričam svakog dana sa klubom o novcu u ovoj situaciji. Fokusiran sam isključivo na Premijer ligu i na takmičenje. Potpuno sam motivisan da uradim sve što mogu da bih bio uspješan sa timom i klubom", rekao je Jokanović.

Poslije dva poraza na startu sezone (Kristal Palas i Totenhem), pred Fulamom je sada važan meč protiv Barnlija kod kuće (nedjelja).

"Znam da zavisim od rezultata i naši navijači poslije dva meča očekuju neke bodove. Ono oko čega sam zaista zabrinut su moj tim, rezultati, osvajanje prvih poena u Premijer ligi. Ka tome sam usmjerio svoju energiju", dodao je Jokanović.

Za priču o ugovoru očigledno ima vremena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar