Јокан о новом уговору: "Не питајте мене..."

Шта је менаџер Фулама одговорио када су га питали за понуду руководства да остане до 2022. године?

Фудбал 25.08.2018 | 10:00
Јокан о новом уговору: "Не питајте мене..."
Славиша Јокановић (50) вратио је прошле сезоне Фулам у Премијер лигу, са истим клубом и потпуно новим тимом почео такмичарску годину у најјачој конкуренцији и наводно је сада "на дневни ред" дошло питање његовог уговора.

Енглески медији у среду су писали о томе да је руководство Фулама понудило српском стручњаку већу плату и три сезоне дужи уговор од постојећег (који траје до љета 2019. године), али да је Јокановић одложио причу о тој теми.

Није наговјештено који је разлог таквог става, мада се помињало да "Јокан" није био задовољан радом руководства током прелазног рока. Тачније, брзином којом су испуњавани његових захтјеви, јер је тим који је желио добио практично у седмици у којој је почела сезона.

Дан касније, српски стручњак изашао је пред медије и лично говорио о тој теми.

"Тај посао није у мојим рукама. Тиме се баве мој агент и клуб, ја не. Заиста не причам сваког дана са клубом о новцу у овој ситуацији. Фокусиран сам искључиво на Премијер лигу и на такмичење. Потпуно сам мотивисан да урадим све што могу да бих био успјешан са тимом и клубом", рекао је Јокановић.

Послије два пораза на старту сезоне (Кристал Палас и Тотенхем), пред Фуламом је сада важан меч против Барнлија код куће (недјеља).

"Знам да зависим од резултата и наши навијачи послије два меча очекују неке бодове. Оно око чега сам заиста забринут су мој тим, резултати, освајање првих поена у Премијер лиги. Ка томе сам усмјерио своју енергију", додао је Јокановић.

За причу о уговору очигледно има времена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар