Debi Gorana Zakarića za pamćenje!

Zakarić: Nije mogao bolji debi! Fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je da bolji debi u crno-belom dresu nije mogao da ima.  Važna pobeda, gol, dobra igra. . . Pamtiće Partizanov vezista prvi meč u crno-belom.

Fudbal 10.08.2018 | 11:00
Debi Gorana Zakarića za pamćenje!
Momak iz Gradiške je samo šest dana po dolasku u Humsku iz sarajevskog Željezničara i odmah postigao gol za Partizan.

Crno-beli su savladali u četvrtak Noršelan 2:1, na gostovanju u prvom meču III kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Zadovoljan sam rezultatom, pokazali smo dobar fudbal i sigurno da nam je to dodatni motiv za revanš. Ostvarili smo ciljeve, uspeli smo da damo dva gola. Taj nespretan trenutak kod njihovog gola nas je poljuljao, ali uspeli smo da izdržimo i izborimo dobar rezultat",rekao je Zakarić.

"Što se mene tiče, bolje nije moglo. Nadam se da ću nastaviti ovako i da ću biti sve bolji", dodao je Zakarić.

Revanš je narednog četvrtka u Beogradu.

"Verujem u ovu ekipu i nadam se da ćemo u Beogradu imati podršku i da odemo u plej-of. Noršelan ima specifičnu igru, uspeli smo da ostvarimo rezultat pred revanš", rekao je Zakarić.

Nemanja Nikolić je naveo da je utakmica bila teška, obzirom da je ekipa bila u rezultatskoj krizi.

“Bili smo borbeni... Oni su u drugom delu bili bolji, povukli smo se i primili gol. Idemo s golom prednosti, nadam se da ćemo proći dalje. Očekujem težak meč, s obzirom da smo dali dva gola, oni ce rizikovati. Naša dva gola donose nam blagu prednost, ali nećemo se opustiti", rekao je Nikolić.

Revanš meč između Partizana i Noršelana na programu je sledećeg četvrtka u Humskoj 1.

Miletić o golu Danaca: Hteo sam da izbijem... "Nije završeno, oni su ozbiljan tim", poručuje levi bek Partizana.

Partizan se iz danskog Faruma vraća daleko bolje raspoložen.

Prethodna nedelja u kojoj su remizirali protiv Trakaija i Mladosti, u međuvremenu promenili trenera, bila je veoma turbulentna za igrače, ali će im svakako trijumf protiv Nordsjelanda (2:1)dati krila za predstojeće izazove.

"Posle dužeg vremena pobeda za nas...", počeo je Nemanja G. Miletić u razgovoru s novinarima i nakon pauze dodao: "Rano smo dali gol, dobro smo ušli u utakmicu, i znači nam dosta prva pobeda s novim šefom. Nadamo se daljim uspesima".

Šta se to promenilo u igri Partizana od dolaska "Bate" Mirkovića?

"Dosta smo se, da tako kažem, zategli s novim šefom. U svakom smislu. Znamo šta treba da radimo na terenu, svako je dobio svoje zaduženje, i bolje delujemo na terenu nego do sad".

Partizan je umalo imao idealnih 2:0, ali se desila greška - baš Miletića.

"Kako sam se okrenuo, kod tog pasa njihovog igrača, hteo sam spoljnom leve noge da izbijem loptu,  ali nažalost otišla je u smeru njihovog špica. Šteta...", kazao je Miletić uz ocenu da ne smatra da je Nordsjeland bio naročito opasan od tog pogotka, ali i uz pohvale Goranu Zakariću, svom novom partneru na levoj strani, za pogodak na debiju.

Levi bek upozorava da ništa nije gotovo pred revanš u Beogradu za sedam dana.

"Nije naravno ništa završeno, oni su ozbiljan tim. Istina, jako su mladi, ali izuzetno su opasni i ne smemo da se opuštamo. Moramo to da privedemo mirno kraju", poručio je on.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar