Деби Горана Закарића за памћење!

Закарић: Није могао бољи деби! Фудбалер Партизана Горан Закарић рекао је да бољи деби у црно-белом дресу није могао да има.  Важна победа, гол, добра игра. . . Памтиће Партизанов везиста први меч у црно-белом.

Фудбал 10.08.2018 | 11:00
Деби Горана Закарића за памћење!
Момак из Градишке је само шест дана по доласку у Хумску из сарајевског Жељезничара и одмах постигао гол за Партизан.

Црно-бели су савладали у четвртак Норшелан 2:1, на гостовању у првом мечу ИИИ кола квалификација за Лигу Европе.

"Задовољан сам резултатом, показали смо добар фудбал и сигурно да нам је то додатни мотив за реванш. Остварили смо циљеве, успели смо да дамо два гола. Тај неспретан тренутак код њиховог гола нас је пољуљао, али успели смо да издржимо и изборимо добар резултат",рекао је Закарић.

"Што се мене тиче, боље није могло. Надам се да ћу наставити овако и да ћу бити све бољи", додао је Закарић.

Реванш је наредног четвртка у Београду.

"Верујем у ову екипу и надам се да ћемо у Београду имати подршку и да одемо у плеј-оф. Норшелан има специфичну игру, успели смо да остваримо резултат пред реванш", рекао је Закарић.

Немања Николић је навео да је утакмица била тешка, обзиром да је екипа била у резултатској кризи.

“Били смо борбени... Они су у другом делу били бољи, повукли смо се и примили гол. Идемо с голом предности, надам се да ћемо проћи даље. Очекујем тежак меч, с обзиром да смо дали два гола, они це ризиковати. Наша два гола доносе нам благу предност, али нећемо се опустити", рекао је Николић.

Реванш меч између Партизана и Норшелана на програму је следећег четвртка у Хумској 1.

Милетић о голу Данаца: Хтео сам да избијем... "Није завршено, они су озбиљан тим", поручује леви бек Партизана.

Партизан се из данског Фарума враћа далеко боље расположен.

Претходна недеља у којој су ремизирали против Тракаија и Младости, у међувремену променили тренера, била је веома турбулентна за играче, али ће им свакако тријумф против Нордсјеланда (2:1)дати крила за предстојеће изазове.

"После дужег времена победа за нас...", почео је Немања Г. Милетић у разговору с новинарима и након паузе додао: "Рано смо дали гол, добро смо ушли у утакмицу, и значи нам доста прва победа с новим шефом. Надамо се даљим успесима".

Шта се то променило у игри Партизана од доласка "Бате" Мирковића?

"Доста смо се, да тако кажем, затегли с новим шефом. У сваком смислу. Знамо шта треба да радимо на терену, свако је добио своје задужење, и боље делујемо на терену него до сад".

Партизан је умало имао идеалних 2:0, али се десила грешка - баш Милетића.

"Како сам се окренуо, код тог паса њиховог играча, хтео сам спољном леве ноге да избијем лопту,  али нажалост отишла је у смеру њиховог шпица. Штета...", казао је Милетић уз оцену да не сматра да је Нордсјеланд био нарочито опасан од тог поготка, али и уз похвале Горану Закарићу, свом новом партнеру на левој страни, за погодак на дебију.

Леви бек упозорава да ништа није готово пред реванш у Београду за седам дана.

"Није наравно ништа завршено, они су озбиљан тим. Истина, јако су млади, али изузетно су опасни и не смемо да се опуштамо. Морамо то да приведемо мирно крају", поручио је он.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар