Čestitka iz NSRS juniorima Srbije

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je Košarkaškom savezu Srbije osvajanje titule šampina Evrope u košarci za juniore u Letoniji.

Republika Srpska 06.08.2018 | 14:37
Čestitka iz NSRS juniorima Srbije
"Svim košarkašima, selektoru, trenerima i stručnom štabu muške juniorske Košarkaške reprezentacije Srbije upućujem najsrdačnije čestitke za odličnu igru i izuzetan sportski duh kojim ste pokazali da pripadate naciji koja njeguje košarkašku tradiciju i postiže najviše rezultate", naveo je Čubrilović u čestitki predsjedniku Košarkaškog saveza Srbije Predragu Daniloviću, počasnom predsjedniku Saveza Borislavu Stankoviću i selektroru juniorske reprezentacije Aleksandru Bućanu.

Čubrilović je najsrdačnije čestitke uputio u svoje i u ime Narodne skupštine Republike Srpske, saopšteno je iz parlamenta Srpske.

On je rekao da juniorska košarkaška reprezentacija Srbije na najbolji način predstavlja srpski narod na međunarodnom polju i potvrđuje tezu da smo jedna od dominantnijih košarkaških nacija.

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je sinoć zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Letoniji pobjedom u finalu nad domaćom selekcijom rezultatom 99:90.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Vučić Aleksandar

06.08.2018 13:30

Čubri, Čubri, kako meni zaboravi čestitat.

ODGOVORITE
Name

Radnik

06.08.2018 17:03

MARŠ.

Name

DJURO

06.08.2018 14:12

O NJEMU I NJENOM BOGASTVU MNOGO ZNAM.

ODGOVORITE
Name

PA

06.08.2018 14:44

Reci, Djuro, da znamo i mi u Hercegovini.

Name

Budo

06.08.2018 14:38

Čubro bolan batali te podmetnute čestitke. Ti ne znaš jel si pošo il si došo. Oni što ti to pišu moraju ti nešto poturati fol da si ti nekom nešto čestito. Ti se ne razumješ niušta nego u keš, gotovinu. Slamaricu. Čak ni bankama ne vjeruješ, samo suvi keš. Doduše sačuvaj nešto iposle izbora. Trebaće ti. Ali te ne iščupa sa Tunjica . E moj Čubro po stare dane zatvora zaglavit. A niđe Baje da te vadi. Jer je on u ćeliji u kojoj nema ni sunca nit mjeseca.

ODGOVORITE