Честитка из НСРС јуниорима Србије

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је Кошаркашком савезу Србије освајање титуле шампина Европе у кошарци за јуниоре у Летонији.

Република Српска 06.08.2018 | 14:37
Честитка из НСРС јуниорима Србије
"Свим кошаркашима, селектору, тренерима и стручном штабу мушке јуниорске Кошаркашке репрезентације Србије упућујем најсрдачније честитке за одличну игру и изузетан спортски дух којим сте показали да припадате нацији која његује кошаркашку традицију и постиже највише резултате", навео је Чубриловић у честитки предсједнику Кошаркашког савеза Србије Предрагу Даниловићу, почасном предсједнику Савеза Бориславу Станковићу и селектрору јуниорске репрезентације Александру Бућану.

Чубриловић је најсрдачније честитке упутио у своје и у име Народне скупштине Републике Српске, саопштено је из парламента Српске.

Он је рекао да јуниорска кошаркашка репрезентација Србије на најбољи начин представља српски народ на међународном пољу и потврђује тезу да смо једна од доминантнијих кошаркашких нација.

Јуниорска кошаркашка репрезентација Србије освојила је синоћ златну медаљу на Европском првенству у Летонији побједом у финалу над домаћом селекцијом резултатом 99:90.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Вучић Александар

06.08.2018 13:30

Чубри, Чубри, како мени заборави честитат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

06.08.2018 17:03

МАРШ.

Name

ДЈУРО

06.08.2018 14:12

О ЊЕМУ И ЊЕНОМ БОГАСТВУ МНОГО ЗНАМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПА

06.08.2018 14:44

Реци, Дјуро, да знамо и ми у Херцеговини.

Name

Будо

06.08.2018 14:38

Чубро болан батали те подметнуте честитке. Ти не знаш јел си пошо ил си дошо. Они што ти то пишу морају ти нешто потурати фол да си ти неком нешто честито. Ти се не разумјеш ниушта него у кеш, готовину. Сламарицу. Чак ни банкама не вјерујеш, само суви кеш. Додуше сачувај нешто ипосле избора. Требаће ти. Али те не ишчупа са Туњица . Е мој Чубро по старе дане затвора заглавит. А ниђе Баје да те вади. Јер је он у ћелији у којој нема ни сунца нит мјесеца.

ОДГОВОРИТЕ