Šek najavio senzaciju: Čujem da se Kobi vraća iz penzije!

Legendarni centar LA Lejkersa Šekil O'Nil najavio je neverovatnu informaciju – Kobi Brajant bi mogao da se vrati na parket iz penzije.  O' Nil "raspalio" navijače: Kobi se vraća! "Od mene ste prvo čuli", rekao je legendarni centar i probudio maštu mnogima.

Košarka 02.08.2018 | 19:30
Šek najavio senzaciju: Čujem da se Kobi vraća iz penzije!
O'Nil je otkrio da bi Kobi mogao da se vrati iz penzije kako bi osvojio titulu u tandemu sa Lebronom Džejmsom, koji je iz Klivlenda stigao u klub iz Los Anđelesa.

Novinari su pitali Šekila da li bi se vratio iz penzije da osvoji trofej sa Lebronom, ali je usledio šokantan odgovor.

"Ne, ja sam gotov, ali Kobi se vraća koliko čujem. Kobi se vraća, a vi ste to prvo čuli od mene", rekao je O'Nil. 

Brajant ima 39 godina, osvojio je pet šampionskih titula, a u penziju je otišao na kraju sezone 2015/2016.

Lebron Džejms (33) napustio je ovog leta drugi put Klivlend i preselio se u grad i tim Kobija Brajanta - u Los Anđeles Lejkerse.

"Kralj" je okupio novi tim u Stejpls centru, "rezervisao" broj "23" i u utorak, na otvaranju škole u rodnom Akronu (koju je sam izgradio) govorio o tome da je zadovoljan i ekipom i organizacijom. 

Čim je Lebron u junu obukao žutu opremu, mnogi su pomislili kako bi bilo dobro da je došao koju godinu ranije, da proba da vrati titulu u Los Anđeles zajedno sa penzionisanim Kobijem Brajantom.

Kobi je aktivno prestao da igra pre dve i po godine, u međuvremenu se posvetio savetovanju svoje kćerke (mlade košarkašice), ali i NBA zvezda, kojima detaljno analizira igru, njihove dobre poteze i greške.

Naravno, bilo je pitanje trenutka kada će neko izgovoriti ono što bi svi voleli da čuju i nije bilo teško pogoditi da će to uraditi Šakil O' Nil, legendarni centar i veliki zabavljač.

"Čuo sam da se Kobi vraća. Kobi s vraća! Od mene ste to prvo čuli!", povukao je Šak posle humanitarne utakmice u kojoj je posle mnogo vremena javno igrao košarku "pet na pet".

"Što se mene tiče, ja sam gotov", dodao je O' Nil.

Kobi i Lebron, kako bi to danas izgledalo?

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar