Шек најавио сензацију: Чујем да се Коби враћа из пензије!

Легендарни центар ЛА Лејкерса Шекил О'Нил најавио је невероватну информацију – Коби Брајант би могао да се врати на паркет из пензије.  О' Нил "распалио" навијаче: Коби се враћа! "Од мене сте прво чули", рекао је легендарни центар и пробудио машту многима.

Кошарка 02.08.2018 | 19:30
Шек најавио сензацију: Чујем да се Коби враћа из пензије!
О'Нил је открио да би Коби могао да се врати из пензије како би освојио титулу у тандему са Леброном Џејмсом, који је из Кливленда стигао у клуб из Лос Анђелеса.

Новинари су питали Шекила да ли би се вратио из пензије да освоји трофеј са Леброном, али је уследио шокантан одговор.

"Не, ја сам готов, али Коби се враћа колико чујем. Коби се враћа, а ви сте то прво чули од мене", рекао је О'Нил. 

Брајант има 39 година, освојио је пет шампионских титула, а у пензију је отишао на крају сезоне 2015/2016.

Леброн Џејмс (33) напустио је овог лета други пут Кливленд и преселио се у град и тим Кобија Брајанта - у Лос Анђелес Лејкерсе.

"Краљ" је окупио нови тим у Стејплс центру, "резервисао" број "23" и у уторак, на отварању школе у родном Акрону (коју је сам изградио) говорио о томе да је задовољан и екипом и организацијом. 

Чим је Леброн у јуну обукао жуту опрему, многи су помислили како би било добро да је дошао коју годину раније, да проба да врати титулу у Лос Анђелес заједно са пензионисаним Кобијем Брајантом.

Коби је активно престао да игра пре две и по године, у међувремену се посветио саветовању своје кћерке (младе кошаркашице), али и НБА звезда, којима детаљно анализира игру, њихове добре потезе и грешке.

Наравно, било је питање тренутка када ће неко изговорити оно што би сви волели да чују и није било тешко погодити да ће то урадити Шакил О' Нил, легендарни центар и велики забављач.

"Чуо сам да се Коби враћа. Коби с враћа! Од мене сте то прво чули!", повукао је Шак после хуманитарне утакмице у којој је после много времена јавно играо кошарку "пет на пет".

"Што се мене тиче, ја сам готов", додао је О' Нил.

Коби и Леброн, како би то данас изгледало?

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар