Kim nosio lični toalet u Singapur

Prema pisanju južnokorejskih listova, lider Severne Koreje Kim Džong Un poneo je svoj lični toalet u Singapur, gde je boravio tokom samita sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

Svijet 12.06.2018 | 23:05
Kim nosio lični toalet u Singapur
Kao razlog za to navodi se da je time želeo da "zaštiti svoju stolicu". Kim je, navodno, bio zabrinut zbog mogućih "kanalizacionih ronilaca", koji bi mogli da imaju pristup njegovoj stolici.

Severnokorejski lider je bio uplašen da bi to moglo da otkrije njegovo zdravstveno stanje, ukolko bi došlo do analize sastava stolice.

Inače, prenosni toalet je standardna mera predostrožnosti kada je lider Severne Koreje u pitanju, pa je on čak sklon da ga nosi sa sobom i kada putuje po svojoj zemlji.

Sastav ljudskog izmeta može da otkrije informacije o načinu ishrane, bakterijama u organizmu, kao i o određenim bolestima onoga od koga potiče, prenosi Njuz hab.

Prema ranijem pisanju ruskih medija, u do tada nepoznatim izveštajima iz vremena SSSR-a, otkrivenim 2016. godine, navodi se da je Staljin često od pripadnika sovjetskih tajnih službi zahtevao da prikupljaju i analiziraju stolice svetskih lidera u tajnoj laboratoriji.

(B92)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ragib

12.06.2018 21:19

Kako prepoznati druga u velikoj nuždi.

ODGOVORITE
Name

Analiza RUDONJINE stolice pokazuje

13.06.2018 05:52

Da Rudonja ima: 1. teških psihičkih poremećaja, 2. boluje od teškog oblika kleptomanije, 3. boluje od prevelike doze sujete, 4. ima najteži oblik mržnje prema kritičarima, 5. Ispoljava preveliku dozu bahatosti, 6. pati od pretjeranog prežderavanja...