Ким носио лични тоалет у Сингапур

Према писању јужнокорејских листова, лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун понео је свој лични тоалет у Сингапур, где је боравио током самита са председником САД Доналдом Трампом.

Свијет 12.06.2018 | 23:05
Ким носио лични тоалет у Сингапур
Као разлог за то наводи се да је тиме желео да "заштити своју столицу". Ким је, наводно, био забринут због могућих "канализационих ронилаца", који би могли да имају приступ његовој столици.

Севернокорејски лидер је био уплашен да би то могло да открије његово здравствено стање, уколко би дошло до анализе састава столице.

Иначе, преносни тоалет је стандардна мера предострожности када је лидер Северне Кореје у питању, па је он чак склон да га носи са собом и када путује по својој земљи.

Састав људског измета може да открије информације о начину исхране, бактеријама у организму, као и о одређеним болестима онога од кога потиче, преноси Њуз хаб.

Према ранијем писању руских медија, у до тада непознатим извештајима из времена СССР-а, откривеним 2016. године, наводи се да је Стаљин често од припадника совјетских тајних служби захтевао да прикупљају и анализирају столице светских лидера у тајној лабораторији.

(Б92)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рагиб

12.06.2018 21:19

Како препознати друга у великој нужди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анализа РУДОЊИНЕ столице показује

13.06.2018 05:52

Да Рудоња има: 1. тешких психичких поремећаја, 2. болује од тешког облика клептоманије, 3. болује од превелике дозе сујете, 4. има најтежи облик мржње према критичарима, 5. Испољава превелику дозу бахатости, 6. пати од претјераног преждеравања...